PIPE DREAMS – SS2018 BY BIANCA POPP

PIPE DREAMS – SS2018 BY BIANCA POPP

Săptămâna aceasta, Bianca Popp a lansat la București noua colecție pentru primăvară-vară, Pipe Dreams. Un moment perfect ales pentru a celebra trecerea către anotimpuri mai călduroase și o colecție care ne vorbește despre emoțiile profunde ieșite din ciclul de hibernare, confruntate cu decizii tăioase, absolut necesare pentru ca fiecare dintre noi să evolueze.

Colecția este destinată femeilor care își asumă nevoia de conectivitate și își însușesc procesul de adaptare. Dualitatea este de asemenea prezentă pe tot parcusul colecției. Piese croite în linii arhitecturale disciplinate interferează cu linii fluide, nesupuse, care capătă noi forme în mișcare. Culorile neutre sunt mesagerul unui proces de reconstrucție în plină desfășurare. Spatele gol, descoperit la o privire de ansamblu asupra unei rochii, bluze sau salopete, evidențiază vulnerabilitatea specifică devenirii în curs.

Pipe Dreams este o colecție despre primăvara industrială, despre asumarea unor schimbări structurale care să permită dezvoltarea. O colecție despre permeabi litatea emoțiilor, despre fluiditatea deciziilor, despre adaptare și despre conectivitate.

Pipe Dreams vorbește despre linii decise, dar frânte, despre forme arhitecturale care sfârșesc în aer, de materiale naturale tratate industrial, despre culori cuminți care sfârșesc obraznic.

În ultimă instanță, colecția își propune să stârnească o întrebare cu răspuns iminent: ”De fapt, cine sunt eu și ce fac aici?”

Despre Bianca Popp

A crescut înconjurată de uniforma comunistă, de aici și nevoia ei de a crea o linie vestimentară cu puternică notă individuală și liberă exprimare. Cu o istorie personală și profesională în semiotica teatrului, Bianca a absolvit Istituto Marangoni Milan și a lucrat ca designer vestimentar la 10 Corso Como, înainte de a pune bazele propriului său brand, în 2008. În martie 2015, Bianca Popp și=a prezentat  colecția AW2016 la Paris Fashion Week

Colecția poate fi vizualizată și achiziționată în magazinul online Bianca Popp

 

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW