Noutăți De Sezon De La COS

Noutăți De Sezon De La COS

It’s the season, girls. Avem petreceri de Crăciun de onorat, vizite la părinți și bunici, după caz, și pentru toate aceste distinse și plăcute ocazii, avem nevoie de ținute faine. Și când spunem faine, plecăm de la materiale, continuăm cu croi, asortare, cromatică și încheiem cu pleiada de complimente pe care cu siguranță le veți primi.

Brandul COS este marca de lux a renumitului producător H&M. Cu o notă de design scandinav, produsele COS sunt realizate materiale prețioase, deosebite, care te vor surprinde placut.  COS reprezinta moda funcțională, privită în cel mai mic detaliu. Direcția brandului este aceea de a reinventa piese clasice, esențiale în variante actuale, care transcend tendințele și preferințele sezoniere. Materialele folosite sunt predominant naturale, iar de la lansarea sa în 2007, COS a devenit brandul preferat al celor care iubesc stilul minimalist dar interesant, care surprinde de fiecare dată cu un detaliu ieșit din comun.

COS s-a lansat prima oară în anul 2007, la Londra în Marea Britanie iar de atunci, COS şi-a deschis magazine în întreaga Europă, în Asia, America de Nord şi în Orientul Mijlociu. Astăzi COS are 154 de magazine în 29 de ţări, operaţiunile online fiind de asemenea disponibile pe 19 pieţe. COS, care se adresează clienţilor cu venituri peste medie, este al doilea cel mai important brand pentru grupul suedez după cifra de afaceri şi numărul de magazine deschise, după cel fanion care dă şi numele întregului grup. Prin comparaţie, H&M are peste 3.600 de magazine dintr-un total de sub 3.900 de unităţi. Brandul fanion este de altfel prezent în aproape toate colţurile globului.

Vă las mai jos cu câteva noutăți de sezon de la COS. Detalii și achiziții online sau în magazine.

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW