News: Miele Store Opening in Oradea

News: Miele Store Opening in Oradea

Miele a inaugurat cel de-al cincilea showroom propriu, în Oradea

Oradea, 18 septembrie – Miele, cel mai mare producător mondial de echipamente electrocasnice premium, își continuă strategia de extindere în România și a inaugurat, astăzi, cel de-al cincilea showroom propriu, în Oradea.

Al doilea showroom din vestul țării este amplasat pe Strada Independenței nr. 3 și se întinde pe o suprafață de 210 metri pătrați. Investiția totală se ridică la 100.000 de euro, iar clienții vor fi întâmpinați de atmosfera specifică Miele, aparatura fiind funcţională, astfel încât clienţii să poată testa produsele în magazin. Orădenii, dar și clienții din întreaga regiune, vor fi printre primii care vor putea testa noua generație de echipamente electrocasnice Miele, destinate sporirii gradului de confort prin conectivitate wireless și funcţii unice Miele.

Astfel, clienții vor putea descoperi întreaga linie de aparatură electrocasnică și accesorii Miele, de la detergenți pentru mașini de spălat rufe și vase, aspiratoare clasice și de tip robot, cuptoare, plite, hote, espressoare, inclusiv cafeaua marcă proprie Miele.

„Decizia de a deschide cel mai nou showroom propriu Miele tot în vestul țării a  fost luată ca parte a strategiei noastre de extindere în regiunile cele mai importante ale României, dar și unde brandul are o notorietate. Consolidarea brandului va continua, facem deja pași importanți spre finalizarea amenajărilor pentru al șaselea showroom propriu, ce va fi deschis în zona Moldovei”, spune Loredana Butnaru, General Manager Miele România.

Noul showroom Miele din Oradea se alătură, astfel, celor două locații proprii din București, celei din Constanța, inaugurată acum 2 ani, precum și magazinului exclusiv din Timișoara, deschis în 2018. Produsele Miele mai pot fi descoperite și într-o serie de magazine deschise în regim de franciză în alte patru orașe din țară: Sibiu, Deva, Brașov și Cluj Napoca. În plus, alte peste 70 de magazine specializate în mobilier high-class și rețele independente de electroIT oferă  electrocasnicele din portofoliul Miele.

 

Despre Miele

Miele este cel mai mare producător mondial de echipamente electrocasnice premium, precum aparatură de gătit, de coacere și de gătit cu aburi, produse de refrigerare, aparate de cafea, mașini de spălat vase și produse de îngrijire pentru haine și pardoseli. Acestei linii de produse i se adaugă mașinile de spălat vase, mașinile de spălat rufe și uscătoarele pentru uz comercial, precum și aparatura de spălare-dezinfectare și sterilizare a instrumentelor destinate utilizării în activitățile medicale și de laborator (Miele Professional).

Compania Miele, fondată în 1899, are opt filiale de producție în Germania și câte o filială în fiecare dintre țările următoare: Austria, Cehia, China și România. Cifra de afaceri a companiei în anul 2018/19 a crescut la aproximativ 4,16 miliarde de euro, cu 71% vânzări în afara Germaniei. Miele este reprezentată prin filiale proprii și de importatori în aproape 100 de țări. Compania Miele se află în proprietatea celei de-a patra generație a familiei fondatoare, are o forță de muncă de aproximativ 20.200 de persoane, cu 11.050 de angajaţi în Germania. Sediul companiei se află în Gütersloh/Westphalia, Germania.

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW