News Corner: Polo Ralph Lauren x Palace

News Corner: Polo Ralph Lauren x Palace

Trei panouri publicitare au apărut în cartierul Shibuya din Tokyo la începutul lunii octombrie, afișând jockey-ul de călărie al lui Polo Ralph Lauren deasupra logo-ului italic al lui Palace Skateboards. Așa cum era de așteptat, Social Media a răspuns prompt, zeci de mesaje înțesând imaginea și ideea unei posibile colaborări.

În mod tipic, ambele branduri au păstrat liniștitea. Patru zile mai târziu, Palace și Ralph Lauren au postat motivul hibrid pe conturile lor Instagram, cu promisiunea că noua colecție va fi disponibilă “în curând”. #PalaceRalphLauren a început să adune legiuni de susținători care au creat zeci de logouri inventive.

Două săptămâni mai târziu, Palace a distribuit pe contul de Instagram un preview video, avându-i în prim plan pe Chewy Cannon, Juan Saavedra, Lucien Clarke și Rory Milanes. Motoarele graffiti ale celor de la Palace – un Golf Mk 2 din anii’90 și un BMW Seria 3 E30 – apar în imprimarea completă a pieselor de îmbrăcăminte pentru bărbați, pe care brandul le va lansa pe 9 Noiembrie.

“Este povestea unui vis devenit realitate. Palace a fost întotdeauna un adevărat fan Polo, dar pentru multi ani, perspectiva de a colabora a rămas doar în sfera aspirațională. Palace X Ralph Lauren este o colecție atemporală care reprezintă o scrisoare de dragoste de la o companie tânără din Londra către marca sa preferată din univers. Pentru mine și Lev [fondatorul Lev Tanju], acesta este un moment masiv, un adevărat vârf în carieră.

Colecția capsulă nu face parte dintr-un plan de extindere a mărcii, dar se naște din misiunea companiei de a păstra dinamicul și distracția, iar prețurile pieselor rezultate din această colaborare se vor încadra în categoria celor comercializate în mod uzual de brandul Palace.

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW