New video project

New video project

Pregatim un nou video,  pe un concept fresh, college-inspired pentru IQ Shop. Nu am stabilit inca o data, dar filmarile vor avea loc saptamana viitoare, undeva spre sfarsit in noul nostru apartament din Cluj, ceea ce ne scuteste intr-un fel sau altul de un room tour – nu-i asa?

Ce vrem sa aducem nou in aceasta filmare? Culori, atmosfera specifica pe care o regasim in orice camera plina de pantofi, haine si pensule atunci cand ne pregatim de o petrecere. Sa nu imi spuneti ca nu obisnuiti sa va adunati cu prietenele la una dintre voi acasa, sau in camera de camin pentru a va pregati pentru petreceri. In cazul nostru weekendul aceasta vorbim despre Midi, vorbim despre Scarlett Etienne! Totul va fi cat se poate de natural dar se intelege ca vrem sa introducem detalii specifice noua, care sa faca acest video mai placut pentru voi! Gloria mi-a dat aceasta filmare. I-a placut ideea si scopul nostru este sa facem ceva mult mai bun, pentru IQ! Suntem curioase de conceptul care se va naste la fata locului, cand mai multe minti creative isi pun ideile in aplicare! Doua dintre fetele cu care vom filma sunt Andra Oprean si Fatima!

Ne inspiram chiar acum din fotografii si filmari WILD FOX…

INSPIRATIE:

Citeste si: The event! – afisul oficial si detalii despre lansarea extensiilor din 4 octombrie! 

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

 • Andreea, 26 septembrie 2012 at 18:52

  Pretty funny 🙂

  0
 • Crina Saitis (@Crinuut), 27 septembrie 2012 at 8:44

  Foarte faina ideeaa!!

  0
 • Denisa, 27 septembrie 2012 at 14:55

  Abia asteptam filmuletul!!! =D

  0
 • ALE, 28 septembrie 2012 at 7:45

  …..Si cum ramane apartamentul in care ne adunam mai multe prietene pentru a iesi o noapte in club…..si ce inseamna sa strangi a 2 zi si sa vina fiecare inapoi sa -si selecteze hainele si tot cu ce a venit :)))

  0

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW