My tattoo capsule collection is now online. #AcFestivalSeries

My tattoo capsule collection is now online. #AcFestivalSeries

Azi vin cu vești bune pe blog + social. Tocmai am lansat colectia capsula de tatuaje semi-permanente pe care am gandit-o impreuna cu echipa FlashTattoos.ro. Această colecție este inspirată de realitatea actuală din social media, mare parte din concept avându-și rădăcinile în termenul de influencer.

  

2018 pare să fie anul în care folosim tot mai des, auzim tot mai des acest cuvânt, de cele mai multe ori cu o conotație negativă. Ce este un influencer până la urmă? O persoană care te influențează în comportament, gândire și alegeri prin acțiunile și cuvintele ei. Dacă Cristi îi spune Cristinei (da, ăsta e un exemplu din viața reală) că-i place la Baracca pentru că mâncarea e genială, serviciile de calitate și în plus – că este locul lui preferat din Cluj, Cristina cu siguranță va trece informația asta prin filtrul ei și într-un final, va spune și ea mai departe cuiva informația asta – mai ales dacă va comanda un main course cu vita spre exemplu, care se întâmplă să fie perfect rumenită. Și tu ești un influencer la rândul tau, fie ca vrei sau nu. Și e foarte bine, pentru că suntem o generație care trăiește după alte reguli. Una care se bucură în mod pozitiv de online, de acces la informație, de ceea ce ne oferă până la urmă internetul, indiferent de numărul de abonați sau prieteni din listă.

 

În contextul actual într-o societate postmodernă în care celebrăm unicitatea, tatuajele reprezintă o extensie a noastră, a ceea ce suntem. Iar ceea ce suntem este până la urmă suma persoanelor alături de care petrecem cel mai mult timp. Suma tuturor calităților pe care le-am văzut în alții și le-am preluat. Accesorizarea devine la fel o extensie a personalitații însă e caracterizată de foarte multp fluiditate – am ajuns la tatuajele temporare, care trec de clasicele bariere, fiind purtate pe post de make-up sau accesorii.

LISTEN – LEO SWEETY – MEDUSA MONEY – VICTORIAN ROSE GARDEN –

Denumiri care au venit natural pentru cele 7 piese pe care le-am conceput pentru această colecție împreună cu artistul român Mircea Negrilă. Am lucrat îndeaproape pe fiecare model în parte în ultimele luni și am încheiat cu un titlu: CURATED INK. De ce curated? Pentru că vorbim despre versurile mele preferate de la Depeche, Aerosmith, despre citatul meu motivațional preferat Be the kind of person you would like to meet, , tatuajul de pe picior, despre liniile de pe degete care la fel de bine pot fi purtate ca choker, brățară sau linie de tuș. Tot ce mi-am imaginat într-o colecție de tatuaje semi-permanente + Un set full sleeve din tradafiri in șase piese, totul pe alb-negru desigur pentru un look power.

Press play and discover the campaign video.

Tatuajele pot fi achizitionate atât separat cât și împreună pe site-ul celor de la Flash Tattos, astept să-mi spuneți care sunt preferatele voastre și în ce mod le-ați purta la următorul festival. CLICK TO SHOP. Între timp, eu lucrez pe un nou episod de Fashion – totul despre prima mea săptămână la Istituto Marangoni. Stay tuned!

 

 

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW