My Skin Care Routine and what’s new with Foreo Play Smart + AI

My Skin Care Routine and what’s new with Foreo Play Smart + AI

 

Astazi vă scriu despre îngrijirea tenului. Produsele mele preferate cum si de ce functionează pentru mine, care sunt gadgeturile de care nu mă pot lipsi și cum te poate ajuta inteligenta artificială să-ți îmbunătățești aspectul tenului, în timp. Tenul fiecăreia dintre noi e diferit și răspunde diferit la climat, la nivelul de poluare și la rutina zilnică de îngrijire (urmărită și ea mai mult sau mai puțin). Cred cu tărie în faptul că demachierea și cutățarea tenului sunt prioritatea numărul unu atunci când vine vorba de un tel frumos, apoi dermatologul potrivit și mulă răbdare pentru a găsi acele produse cărora le vei rămâne fildelă pentru mult timp.

 

Pentru mine în materiel de cleansing va exista întotdeauna FOREO, după care mult timp nimic (cum obișnuiește să spună tata, “Mercedes, după care mult timp nimic, după care…”). Despre FOREO v-am mai povestit una-alta în alte articole, noutățile vin puțin mai tâziu. Produsele pe care le folosesc, nu neapărat în această ordine, sunt: crema pentru conturul ochilor de la Gerovital Luxury cu aplicator metalic – pe care îmi place să o țin la frigider și să o aplic dimineața, după curătare, pentru un efect răcoritor, care domolește pungile de sub ochi. Seara folosesc o cremă de ochi organică de la Iehana. Serul de față de la Dior Hydra LIFE – un produs super bun de hidratare, care însă pentru mine nu funcționează fără o cremă peste iar preferata mea acum este Glow Booster de la Shiseido. Folosesc pe anumite porțiuni din față și gât, decolteu (fără zona T) crema super-hidratantă de la Clinique pe care v-o recomand cu drag dacă simțiți că nimic nu vă mai satisface nevoia de hidratare. Tenul mixt e si el dificil în felul lui. Uscat pe unele zone, cu tendință de îngrășare pe altele… Închei cu Illuminiser de la Vita Liberata, un produs care uniformizează nuanța tenului. 

 Nu de mult timp discutam despre CODE CREATE si cum produsele încep să întâmpine nevoia consumatorului de personalizare. Suntem până la urmă atât de diferiți… costurile pentru secvențierea ADN-ului au scăzut drastic în ultima vreme și asta o să ducă la apariția a multor produse ultra-customizabile. Dot One de exemplu, este un pionier in aceasta branșă și folosește codul genetic individual pentru a aduce pe piată produse personalizate care au o însemnătate unică. Toate aceste produse însă funcționeză mai bine, de când folosesc device-ul de curățare a tenului de la FOREO – Luna. Mă bucur să împart noutățile cu voi ca de fiecare dată, așa că un upgrade pentru deja-faimosul LUNA este bine venit.

  

FOREO LUNA play smart este acum primul produs de beauty all-in-one din lume, care gândește în termeni CODE CREATE, personalizând 100% modul în care îți îngrijești tenul. Conectând aplicația FOREO For You, cei doi senzori încep să măsoare nivelul de hidratare al pielii. Abilitatea lui LUNA play smart de a măsura nivelul de hidratare al pielii alături de faptul că rutina ta personalizată de îngrijire este automat updatată fără ca tu să te gândești la ea – sau să faci ceva efectiv sunt doar două dintre atuurile acestui device. Cu un design-ul sofisticat, asemanator cu cel a lui Luna Play Plus – un device minimalist din silicon la care se adaugă doi senzori din aur care măsoară nivelul de hidratare al pielii până la 1000 de unități pe secundă. Treaba asta combinată cu aplicația FOREO For You egal o rutină 100% personaliată de îngrijire a tenului și un ten mai frumos, în timp.

 

Ca să fim sinceri, LUNA play smart devine mai inteligent cu fiecare utilizare, fiind sigurul device care folosește AI + machine learning pentru a se asigura de faptul că algoritmul de skincare este updatat continuu. Aici vorbim desigur de modul în care procesează informația – cu cât îl folosești mai des și cu cât eu, tu, mama, sora ta, a mea, cu cât fetele îl folosesc mai mult, cu atât devine mai inteligent. Tot în aplicație găsim și un scor Real Skin Age – un calcul bazat pe nivelul de hidratare al pielii.

Desigur, FOREO LUNA play smart e doar un plus pentru rutina ta de beauty, nu un înlocuitor, iar datorită lui, produsele de îngrijire aplicate după cleansing,  funcționează mai bine. Găsiți device-ul în magazinele DM din toată țara. Aștept să-mi spuneți care sunt produsele care funcționeză pentru tipul vostru de ten, dacă le-ați încercat pe ale mele și ce părere aveți despre noile abilități ale produselor FOREO?

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

 • Ewa Macherowska, 18 septembrie 2018 at 7:47

  Love your hair <3

  0
 • Mihaela, 20 decembrie 2018 at 21:57

  Buna Alina. Tocmai am achizitionat si eu un Foreo Luna Play Smart si dupa prima utilizare pot sa zic ca imi place cum lasa fata.
  Imi poti spune te rog cum e cel mai bine sa il curat dupa utilizare? Doar cu apa sau ceva solutie speciala?

  0
  • Alina Ceusan, 24 decembrie 2018 at 14:50

   Doar cu apă, poate poți încerca săpunul de la Protex Fresh.

   0

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW