Mon Paris by Yves Saint Laurent

Mon Paris by Yves Saint Laurent

“Am ales numele tău pentru acest parfum pentru că nimic nu este mai frumos. Pentru că te iubesc. Parisul meu.”

Capturând spiritul unei intense aventuri de dragoste, care îți dă curajul de-a savura euforia momentului, YSL Beauté introduce o senzațională expresie a modului în care iubim astăzi, inspirată bineînțeles, de orașul îndrăgostiților, Paris – Parfumul “Mon Paris”.

Experimental și instinctiv de la natură, nelimitat de regulile, restricțiile și criticile din societate, îndrăgostitul de astăzi este un spirit liber, eliberând senzație, emoție și sexualitate, indiferent de convențiile sociale. Avangardistă și hiper-senzuală, aventura de dragoste a îndrăgostitului milenial este mai degrabă fluidă decât permanentă, radiând #freedom.

Astfel, “Mon Paris” devine mirosul unui oraș cuprins de dorința carnală, supus unei tip de dragoste obsesivă, extremă, care îi va ține captivi pe cei ce cedează. Este o fragranță pentru cei pregătiți să răscolească lumea, să transcende prezentul și în cele din urmă, să se aventureze într-o iubire pasională, amețitoare. Și cum în #darkness, găsești și #lightness, așa vei găsi și în #sweetness, atracție sexuală – numai că va fi ascunsă sub pretextul dragostei, în picăturile de “Mon Paris”.

Parfumul a fost creat de 3 clasici #timeless : Olivier Cresp – conceptul de curat, fresh, vertiginous ; Dora Baghriche – eleganță și un aer sofisticat ; Harry Fremont – dorința de a descătușa sinele, prin strălucirea limpede, florală. Din Guatemala, esența de patchouli, adorată pentru tonurile pământii, brute. Din Indonesia, un strop din “inima” patchouli, cunoscută pentru căldura picantă, iar împreună cu moscul, se metamorfozează într-o structură unică, care te face să te simți aerisit, liber, viu.

Designul sticlei, creat de Catherine Krunas, inspirat din schițele lavallières , celebrele topuri cu guler #pussybow a fost creionat pentru a intra în rândul celor mai iconice sticle de parfum YSL, continuând moștenirea originalei sticle de parfum pariziene. 

 

Modelul canadian, Crista Cober și actorul francez, Jérémie Laheurte îi joacă pe îndrăgostiții din filmul “Mon Paris”. Fotograful din spatele imaginilor #rulebreaking este americanul Billy Kidd, care a reușit, împreună cu cei doi actori să creeze o campanie care transmite multă și multe despre dragoste. Locația a fost Opera Garnier, din Paris, iar Kidd a capturat prin lentilele sale energia acestui loc istoric de-obicei închis publicului, transmițând simțul periculos și ocult al acoperișului Operei, cât și puritatea și pasiunea actorilor, în povestea de dragoste vertiginoasă a parfumului “Mon Paris”.

Parisul este un oraș liber de constrângeri. Spontan și intens, Parisul este orașul etern al îndrăgostiților, complice al libertății lor, înțelegându-le nevoile și cele mai aprinse dorințe. Mai mult decât un susținător al dragostei lor, este un catalizator pentru aceasta – o provocare să o aprofundeze și mai nebunește, iar fragranța “Mon Paris”, by Yves Saint Laurent, devine must-have-ul acestei aventuri.

WANT MORE? PRESS PLAY

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

 • Ioana, 9 aprilie 2017 at 16:17

  Hei, frumos scris, dar acolo e “să transcendă”. Have a nice day!

  0
 • Priyanka Aswal, 18 aprilie 2017 at 7:03

  This blog is very beautiful and the main lead modal is so beautiful

  0
 • Arianne, 19 aprilie 2017 at 12:18

  Cool article, I really like the fragrance and what it represents. Check out my blogpost here:
  http://saycurls.com/mon-paris/

  Love,
  Arianne //Say Curls

  0

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW