MO, This October in Cinema

MO, This October in Cinema

Dana Rogoz și Radu Dragomir vin la Cluj Napoca pentru premiera MO
  

După debutul din cadrul festivalului TIFF direct pe ecranele cinematografelor din Cluj – “Mo”, o capodoperă cinematografică regizată de Radu Dragomir.

Inspirat de un eveniment din realitate, filmul prezintă povestea lui Mo și a celei mai bune prietene care sunt prinse copiind de către unul dintre cei mai severi profesori din facultate.

“Ideea acestui film mi-a venit după ce am văzut o știre la TV cu o studentă de la Cluj, care își filmase pe ascuns profesorul în camera lui de cămin, în timp ce acesta îi cerea să întrețină relații sexuale în schimbul promovării examenului, la care o picase timp de 3 ani la rând”, a afirmat regizorul.

“Mo” va fi prezentat în avanpremieră pe data de 1 Octombrie la Cinema Victoria în prezența regizorului și a Dianei Rogoz, actrița principală a filmului. 

 

Debutul regizoral al lui Radu Dragomir, „Mo” a fost selectat în competiția oficială de la Sarajevo iar în România a rulat în avanpremieră la TIFF.

Din 4 octombrie, MO va rula la Cinema City Iulius Mall, Cinema Florin Piersic și Cinema Victoria, distribuit de Bad Unicorn.

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW