LUISAVIAROMA for UNICEF

LUISAVIAROMA for UNICEF

Vineri, 10 august, Ricky Martin, Rita Ora și Sofia Carson au urcat pe scenă pentru a susține trei spectacole foarte speciale cu ocazia inaugurării galei de vară UNICEF din Porto Cervo, Sardinia. Prezentată de LUISAVIAROMA, această primă gală UNICEF italiană a fost o seară magică, plină de experiențe unice, de la licitații live de artă la o cină impresionantă și o un after party asigurat de  DJ Ruckus și Luciano, având Marea Mediterană drept martor și cadru uimitor de desfășurare.

Lista de invitați: Alessandra Ambrosio, Georgia Fowler, Martha Hunt, Ray Liotta, Nadine Leopold, Emily Ratajkowski, Michelle Rodriguez, Sara Sampaio, Shanina Shaik, Josephine Skriver, Miles Teller & Keleigh Sperry, Noonoouri, Tommaso Chiabra și Jasmine Tookes.

Gazdele serii: Andrea Panconesi – CEO LUISAVIAROMA și Paolo Rozera Presedinte UNICEF Italia

 

Fondurile strânse prin acest eveniment vor sprijini eforturile UNICEF de a oferi îngrijiri și protecție celor mai vulnerabili copii din lume. În ciuda provocărilor remarcabile din întreaga lume, personalul UNICEF se luptă în fiecare zi pentru drepturile fiecărui copil care caută un adăpost sigur, nutriție, protecție împotriva dezastrelor și conflictelor și egalitate de șanse.

Dragi prieteni,

Nu trebuie să uităm că nu există viitor fără copii. Nu contează culoarea, religia sau rasa. Copiii sunt copii, iar noi suntem aici pentru ei.
Doar dacă ne unim gandurile și forțele, putem face diferența.

– Andrea Panconesi, directorul LuisaViaRoma

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW