LOOKS: Season Glitter

LOOKS: Season Glitter

Atunci când vine vorba de a ieși din casa când sunt gradele pe minus, de cele mai multe ori o să optez pentru o blană cât de lungă-posibil. Pentru că mă înfăsoară în cald de la gât până la glezne și oricât aș avea de alergat știu că nu o să-mi fie frig. Dacă nu v-ați prins din prima propoziție a acestui articolul de faptul că sunt rea de frig, vă spun acum. Am tot timpul mâinile și picioarele reci, caut tot timpul ceva cald – o maletă, o blană, o șosetă groasă, o mănușă și de ceva timp am ajuns să stau și în casă – unde avem încalzire în pardoseală – cu niște șoșoni ca nu cumva să ajung prin vreo zonă rece și să-mi înghețe picioarele.

Blana asta din colecția cu cei de la Cactus the Brand am gândit-o exact pentru genul ăsta de situații, în care simți că nu poți să ieși din casă. Și nu pentru atunci când e doar frig. Ci si pentru atunci când nu vrei. Cred că nuanța asta de verde închis avantejează orice tip ten și orice culoare de păr, iar faptul că blana asta poate deveni cumva o extensie a ta, un security blanket – asta e și mai bine. Orice mă scoate din casă când e ceață, frig și viscolește.

Tocmai am lansat colecția de sărbători despre care v-am vorbit mult pe Stories, toate articolele sunt disponibile pe site-ul www.cactusthebrand.com. Vă invit să o descopetiți, revenim curând aici cu toate fotografiile de campanie și look-book, până atunci nu uitați să mă urmăriți pe Instagram @alinaceusan pentru că acolo vom posta, în premieră, toată campania de sărbători, pe care am realizat-o împreună cu Alex Matei, unul dintre fotografii mei preferați – pentru stare, cuvinte și atitudine. Nu se mai pune problema, e și el din Cluj. Pardon eu sunt din. Târgu-Mureș! Am gândit totul împreună de la fundal, la styling, am decupat până și steluțele argintii rând pe rând – steluțe care-mi amintesc de perioada din grădiniță (apropo, știați că eu și Carmen am fost împreună la grădiniță?). De fiecare dată când era ziua ta, se făcea o masă lungă-lungă până-n catedra educatoarei și toată lumea îți cânta La mulți ani. De acolo am rămas cu mai multe imagini – printre care una cu ai mei colegi de grădiniță înfulecând tort cu frișcă – un diplomat – era și una cu mine, rușinată, dar zâmbind timidă, cu doamna educatoare lângă mine – cu multe steluțe la gât, prinse pe o bluză în dungi care avea atașată un fel de pușculiță 3D (era mult pe vremea aia’) în care-ți puteai ține una-alta… Pe Instagram veți găsi sub fiecare dintre fotografiile postate un text despre ce înseamnă #AcHolidaySeries pentru mine. Până atunci, un nou winter look.

Get the faux fur here / Sunglasses from YSL via Koptik.ro / Boots from Vintage Corner / Jeans H&M

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW