Let’s Have A Closer Look At The Full Moschino x H&M Collection

Let’s Have A Closer Look At The Full Moschino x H&M Collection

Săptămâna trecută eram aici, pe blog, și vă povesteam despre imaginile teaser pe care H&M le-a lansat în social media pentru a anunța noua colaborare cu brandul italian de lux, Moschino. Miercuri, 24 Octombrie, colecția a fost lansată în mod oficial.

În fiecare an, H&M ne-a obișnuit cu câte o colaborare în urma căreia au rezultat produse care au devenit sold out la doar câteva minute de la lansare. Unele dintre cele mai de succes campanii și colaborări au fost cu Karl Lagerfeld în 2004, cu Balmain în 2015, Kenzo  în 2016 și Erdem în 2017. De data aceasta, H&M se întoarce cu o colecție full season, realizată în colaborare cu un designer cunoscut pentru abordarea extremă- Jeremy Scott pentru Moschino.

Colecția H & M MOSCHINO  este programată să apară în magazinele selectate din întreaga lume și online, pe 8 Noiembrie. La ce să ne așteptăm? La o colecție bazată pe elemente metalice, printuri și elemente de semnătură Moschino, la o fracțiune din costul pieselor oferite de casa de modă de origine italiană. 

Pe 24 Octombrie, dupa câteva luni de anticipare, Scott a dezvăluit colecția Moschino [tv] H & M la Pier 36, în New York. Spațiul de spectacol a fost transformat în străzi specifice metropolei americane, plin de clădiri înalte, panouri acoperite cu imagini ale campaniei și semne de teatru iluminate, inscripționate cu sigla Moschino. 

”Când am primit propunerea de a lucra cu H & M și de a fi colaborarea lor de designer pentru acest an, am fost încântat, deoarece îmi place ideea de a crea modă și pentru mase”, a explicat Jeremy Scott publicației Vogue în perioada premergătoare lansării . “Este ceva ce am făcut cu colaborarea mea cu adidas și mi-a plăcut atât de mult și sunt atât de încântat că pot face același lucru acum cu modelele mele Moschino.”

JEREMY SCOTT’S…

…PERSONAJUL PREFERAT DE DESENE ANIMATE: “M-i-c-k-e-y M-o-u-s-e. Este reprezentativ pentru tot, le-a făcut pe toate, peste tot în lume. Vezi imaginea, vezi acele urechi și deja știi. E Mickey.”

…FILM PE REPEAT: “Hannah Montana”.

…SNACK PREFRAT: “Annie’s Organic Cheddar Snack Mix. Le devorez”

…INSTAGRAM MUST-FOLLOWS: “@overheardla@madonna, pentru că este the queen, și @moschino, bineînțeles.”

…PERSONALITĂȚI PREFERATE: “Trevor Noah, Cardi B, Amy Schumer.”

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW