Les Rêveries. Fresh Views From New York’s Fashion Catwalk

Les Rêveries. Fresh Views From New York’s Fashion Catwalk

Let’s be clear – these are dresses for the girls that ‘don’t do dresses’.

Credem că este corect să spunem că brandurile de îmbrăcăminte trec printr-un moment unic. Avem un număr impresionant de nume noi care mizează pe stiluri inovative și diferite. LoveShackFancy, Rhodes și Sleeper sunt doar câteva dintre numele care s-au ridicat la apel în această vară, dar niciodată nu durează mult ca un alt brand să intre în centrul atenției. Așa cum este cazul Les Rêveries.

Traducând „muzica” pe eticheta din New York, Les Rêveries, a fost fondată de surorile Wayne și Ai și reflectă dragostea pentru artă, poezie și muzică.

Născut în New York City și creierul surorilor Wayne și Ai, brandul are in palmares o suită de rochii care au fost purtate de nume răsunatoare din social media – Lucy Williams, Evangelie Smyrniotaki, Caroline Vreeland și Who What Wear, columnistul Monikh Dale. Modelele florale sunt propunerea principală a brandului, însă recent incursiune cu imprimarea de leopard a atras atenția în metropola americană. Detaliile includ – dar nu se limitează la – mânecile de înger, despicăturile poziționate strategic, volanele și gâturile de cravată.

Brandul a creat chiar o capsulă de rochii albe, toate făcând o opțiune de rochie frumoasă pentru miresele moderne, conștiente de schimbările din industria vestimentară. Cu toate acestea, în inima mărcii, este un accent pe potrivirea adusă de fiecare creație. „În final, vrem să facem ceva care să funcționeze pentru clienții noștri”, a spus Ai. 

A venit din nevoia noastră de a ne îndulci stilurile”. „Nu vrem să lucrăm tot timpul în proximitatea stilului androgin… așa că brandul a pornit de la întrebarea:„ cum să introducem elemente de feminitate în stilurile care ne plac? ” Cu o perspectivă de viitor despre romantism și feminitate,Les Rêveries ia în considerare confortul. „Chiar ne-am gândit la probleme de confort. Uneori, gândul de a-și îmbrăca o rochie este aproape obositor … am vrut să creăm ceva ce cumpărătorul nostru ar putea arunca peste lucruri … sub lucruri … și apoi stil cu pantofi sau cizme – oricum o consideră potrivită “. „Facem piese care să dureze – transsezonale, adaptabile – este atât de important încât ne gândim la conservarea și încetinirea consumului”, spune Lee, cealaltă jumătate din spatele brandului.

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW