Lancome x Mert&Marcus si Tendintele SS2020 in Make-up

Lancome x Mert&Marcus si Tendintele SS2020 in Make-up

Casa de make-up Lancome a lansat de curând o colecție capsulă, în colaborare cu duo-ul iconic Mert&Marcus, care promovează tendințele în fashion și beauty ale anului 2020. Influențele 80s și 90s pentru culorile ochilor și buzelor, în contrast cu simplitatea make-up-ului feței, sunt elementele centrale ale SS2020 și se regăsesc din plin în colecția Lancome X Mert&Marcus.

Mert&Marcus și make-up-ul în fotografie

Mert Alaş și Marcus Piggott și-au unit forțele în 1994 pentru a scrie istorie în fashion photography, prin introducerea manipulării digitale în acest sector foto, dar și prin accentul deosebit pus pe make-up, hairstyling și culoare. Prin urmare, era de așteptat ca cei doi să semneze o colecție de make-up la un moment dat.

Colaborarea Mert&Marcus cu Lancome este specială și prin faptul că această colecție a fost coordonată de directorul de creație Lisa Eldridge, cunoscută atât pentru asocierea cu Lancome, cât și pentru propria linie de rujuri extrem de prețioase și pigmentate – True Velvets. Pasiunea pentru culori suprasaturate, pentru pigmenți puternici și texturi unice a creatorilor se simte în fiecare produs în parte și transformă această colecție capsulă într-un must have.

Lancome x Mert&Marcus

Colecția capsulă este dedicată machiajului de seară și cuprinde paleta After Dark, cu 10 culori extrem de pigmentate, cu texturi mate, perlate și glittery, 2 kit-uri pentru ochi și buze – Eyes Cold as Ice și Flaming Lips – în tonuri puternice de roșu și verde, și un tuș lichid în 3 nuanțe senzuale de seară.

Acestora li se alătură câteva produse existente în paleta Lancome, personalizate pentru colecție, și anume L’absolu Rouge lipstick în 3 nuanțe diferite de roșu și Teint Idole Ultra Blur & Highlight Duo Stick, pentru un machiaj subtil al feței.

 

 

SS2020 make-up

2020 schimbă regulile jocului ultimelor sezoane, astfel încât tot ceea ce s-a purtat până acum va fi lăsat în urmă. Accentul nu mai este pe contouring, highlighter/bronzer vizibil sau pe sprâncene sculptate, ci pe “healthy glow”-ul natural al pielii, oferit de o rutină bună de skincare. Da, vorbim despre inspirația asiatică în make-up, unde o piele luminoasă, bine hidratată, spune mai mult decât un contouring pus la punct.

Focusul este pe machiajul ochilor și al buzelor, unde avem glitter, texturi metalice și perlate, aplicate cu generozitate, dar în mod necomplicat, pentru a se păstra elementul spontaneității care definește SS2020.

Buzele pot fi colorate puternic, în nuanțe de roșu burgundy și maro, fără contur, sau se poate merge în direcția opusă, în care punem un gloss transparent și am terminat.

În ceea ce privește nuanțele, liliachiul rece, sau le mauvement, de inspirație clară a anilor 90, revine puternic în make-up-ul ochilor, în manichiură și chiar în nuanțatoarele de păr care își vor face comeback-ul în acest an.

   

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW