Kerastase Contest – Win that special in-salon experience!

Kerastase Contest – Win that special in-salon experience!

Astăzi dăm startul unui concurs pe care mi-am dorit de multă vreme să-l aduc aici pe blog, sau mai bine spus, către voi: v-am promis o experiență 360 pentru două persoane: un tratament complet cu diagnoza și răsfăț, doar pentru tine.

Intră pe Instagram-ul meu ca să vezi ce ai de făcut, pentru că înscrierile se fac exclusiv acolo. Regulamentul însă, îl găsiți aici, la finalul articolului. Ca de obicei atunci când vorbim de Kerastase, unul dintre brandurile mele preferate de haircare, totul se rezuma la AFTER și abia apoi la BEFORE pentru că sincer părul arată și se ține atât de bine după, rezultatul final e tot timpu’ ce trebeț, cum se zice la Cluj. P.S: Happy to be here, on blog, deși vă scriu la oră târzie în noapte.

Hai să vedem deci after-ul:

Și before-ul:

Printre preferatele chiar după decolorare vara asta au fost și șamponul tip crema (super-hidratant pentru păr uscat/decolorat) si uleiul de par care e nelipsit, l-aș putea folosi zilnic.

Dar acum, despre concurs: puteti câștiga o experiență în salon (see my IGTV for more)

Yeah, it’s clickable 🙂
IGTV cover, on the right!

Protocolul #FusioDose Kerastase la @darebeautycenter în București (e unul dintre cele mai mari saloane Kerastase din sud-vestul Europei, e absolut superb, spațios, plin de plante…) sau 3 kit-uri de rutină #BlondAbsolu. Concursul se încheie în doar doua zile, așa că mă bucur că ați intrat să citiți noutățile de pe blog, înseamnă că ați ajuns la timp. Ne vedem/auzim curând!

#Kerastase #BlondeAbsolu #KerastaseClub #Ad #PaidProjectByKerastase

REGULAMENT

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW