Katherine Langford- Noua ambasadoare L’Oreal Paris

Katherine Langford- Noua ambasadoare L’Oreal Paris

Curajoasă și încrezătoare, Katherine Langford a influențat deja puternic generația sa. Ca actriță, este cunoscută pentru rolul “Hannah Baker” din 13 Reasons Why și pentru multe alte roluri principale unde se găsește în ipostaza unor tinere puternice. Aceasta este la fel de puternică și în afara ecranelor, vorbind liber despre toleranța și egalitatea drepturilor dintre sexe. Își folosește influența pentru a susține conversații online ce au ca subiect încrederea în sine, devenind deja un model de urmat pentru multe femei. La doar 24 de ani este întruchiparea perfectă a valorilor L’Oréal Paris datorită pozitivismului, talentului și convingerilor sale, brand-ul fiind mândru să o primească pe Katherine în familie.

Ne bucurăm să o primim pe Katherine în familia L’Oréal Paris. Este un model de urmat, o tânără talentată și încrezătoare ce iși folosește popularitatea pentru a inspira pozitivism. Steaua lui Katherine va tot continua sa se înalțe. Este o tânără eroină ce încurajează oamenii să fie încrezători în ei insiși și este persoana perfectă ce întruchipează mesajul emblematic al brandului: noi merităm.“- Delphine Viguier Hovasse, Global Brand President L’oreal Paris.

Katherine Langford - Photoshoot for L'Oréal Paris Ambassador 2020

DIN PERTH LA HOLLYWOOD

Katherine s-a născut în Perth Australia, în anul 1996. Înaintea carierei în actorie, Katherine a făcut performanță în înot – a fost premiată la nivel național – și a făcut studii de muzică și teatru. Cariera sa a luat naștere în urma unei auditii pe skype pentru show-ul ce urma să îi schimbe viata. 13 Reasons Why a devenit un fenomen mondial, iar povestea eroinei principale a atras milioane de spectatori. După rolul de debut, Katherine a continuat să joace în Love, Simon, un film pentru adolescenti. În 2019 Katherine a jucat în thriller-ul Knives Out în rolul lui “Meg Thrombey”. Filmul – nominalizat la The Academy Award și Golden Globe – urmărește povestea decesului misterios al soțului familiei Thrombey, Harlan, și întamplările familiei sale după acest incident. A mai jucat, de asemenea, rolul altei eroine, “Nimue”, în serialul Cursed, cu un scenariu de ficțiune pe baza unei reinterpretari a legendei lui Arthur, unde femeile erau la conducere. Premiera serialului Cursed va avea loc pe 17 iulie.

O FEMEIE VALOROASA SI INFLUENTA

“Be Bold, Be Brave, Be Kind” este încheierea unei postări de susținere a Zilei Mondiale a Sănătații Mintale. Avand rolul lui “Hannah” în 13 Reasons Why, Katherine a devenit un model pentru tineri și i-a inspirat să fie buni cu ei însiși și cu ceilalti. Ei i s-a părut mereu important subiectul sănătații mintale, dar rolul sau în serialul produs de Netflix a marcat începutul implicării sale în acest domeniu. Katherine este de altfel o sustinatoare a egalității drepturilor, fie că este vorba de sexe sau de preferințele sexuale, vârstă sau rasă. Cand se pregătea să joace rolul lui Hannah, aceasta a lucrat cu un psihiatru pentru tineri in cadrul campaniei americane de educare sexuală It’s On Us. Katherine a jucat de asemenea și rolul lui Leah în filmul axat pe tematica adolescentilor LGBTQ+ cu numele Love, Simon, care urmărește povestea lui Simon și parcursul său de a se regăsi.

Katherine Langford - L'Oréal Paris Ambassador 2020 - Hot Celebrity ...

#WORTH IT

Primele campanii ale lui Katherine Langford vor fi pentru AIR MASCARA SI CASTING CREME GLOSS în 2020

2+

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW