It’s Sweater Weather

It’s Sweater Weather

 

Salutare, fetelor și bine ați revenit pe blog. Avertizările de vreme rea au împânzit astăzi canalele media, indiferent că vorbim despre TV sau Social Media. Un lucru este cât se poate de clar, toamna este deja aici, așa că mai bine ne pregătim pentru zilele mai reci care ne așteaptă. Ce înseamnă asta pentru garderoba ta? Exact, it is sweater weather!. Puloverul este alegerea perfectă pentru zilele reci de toamnă și iarnă. Este excelent în combinații elegante și vine la pachet cu avantajul confortului pe care îl veți resimți pe parcursul zilei.

Și de vreme ce am început să vorbim despre un styling funcțional al perioadei reci, ne-am gândit să venim și cu o serie de sugestii de care să tineți cont în pregatirea ținutelor plecând de la vedeta sezonului, puloverul moale, cald, confortabil.

Gândește textura

Definesc cele mai bune pulovere ca fiind cele tricotate, chunky și confortabile. Dacă vorbim despre cateva pulovere pe care deja le ai în garderobă, un lucru cheie în ceea ce privește jocul de styling este să te gândești la textură. Textura tricotajelor este moale, ceea ce o face piesele excelente pentru a contrasta cu materialele mai dure cum este denimul sau pielea. Sugestie de styling: blugi cu talie înaltă, cu un pulover supradimensionat sau o rochie de pulover tricotată cu pantaloni din piele.

Îmbrăcămintea din tricot poate să se pară și ușor neglijentă și, prin urmare, să fie potrivită cu piese mai delicate, cum este dantela sau mătasea. O rochie slip cu un cardigan chunky este un joc de contrast extrem de interesant, de exemplu. Lucrul de care trebuie să ții cont este să asortezi tricotajele cu alte texturi contrastante, și asta pentru că contrastul este un evergreen! O modalitate simplă de a crea un outift  elegant fără efort și fără a exagera.

Asortare cromatică

Deoarece puloverele sunt de orice culoare imaginabilă, este dificil să dai sfaturi specifice culorilor. Cu toate acestea, dacă ne gândim la ce este tendința în acest moment, trebuie să ținem cont de anumite culori generale. De exemplu, roșul este o nuanță populară, care se potrivește cu orice gri și negru. Puteți, de asemenea, să vă depășiți împerecheând-o cu un roz aprins sau, de ce nu, cu un violet îndrăzneț? Un pulover colorat  va face o pereche minunată cu o cămașă de flanel sau orice alt tipar, iar tinuta va transmite un sentiment de echilibru frumos între neutralitate și afirmație.

Echilibrați volumul

 Puloverele își trăiesc viața la maxim atunci când sunt supradimensionate și obraznice. Aceasta înseamnă totuși că este nevoie de mult volum. O modalitate de a face față volumului este să îmbrăcați puloverul cu o cămașă sub, o cămașă care adaugă o anumită structură prin prezența gulerului și a mânecilor. Un alt mod de a echilibra ținuta, îmbrăcați o pereche de jeans sau pantaloni într-o croială care să vă avantajeze. Asortarea cu o rochie midi este, de asemenea, elegantă, dar în cazul ăsta, o să vreți să optați pentru tocuri sau pantofi care vor păstra linia elegantă a ținutei, pentru a nu lăsa volumul din partea de sus să devină agresiv vizual.

Stay warm & awesome!

2+

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW