Istituto Marangoni Info Point in Romania, Day of Display & More.

Istituto Marangoni Info Point in Romania, Day of Display & More.

După cum v-am spus și pe Instagram Stories – și sper că ați văzut deja noul Highlight – se întâmplă foarte multe lucruri exciting în perioada asta, iar unul dintre ele este faptul că în luna iunie mă voi muta pentru trei săptămâni la Milano. Voi fi din nou studentă, de data asta la Istituto Marangoni și în cadrul cursurilor de vară. După cum spune și afișul evenimentului de mâine Day of Display, we should all stop dreaming, start doing. Și acum e timpul pentru un nou început. Press play & enjoy. Piesa e din soundtrack-ul filmului La Vita è Bella, un film pe care dacă nu l-ați văzut, e musai să-l vedeți, astăzi.

În seara asta am participat la evenimentul de PR @istitutomarangoni.ro care a avut loc la Epoque Hotel București și care a reunit profesori și absolvenți ai școlii de modă din Milano, presă și oameni din industrie. Am cunoscut profesori și mentori de la care de abia aștept să învăț lucruri noi și am aflat tot ce trebuie să știm despre noul centru de info Marangoni care s-a deschis în București. Mâine, după cum vă spuneam, între orele 11-19, vă așteptăm la Epoque Hotel București pentru Day of Display – o zi în care puteți afla povestea absolvenților români Istituto Marangoni, le puteți vedea live creațiile (eu una m-am îndrăgostit iremediabil de trei piese pe care le-am văzut astă seară – o rochie minimalistă, alb negru, cu un guler impozant, semnată Ludmila Corlățeanu pe care o văd purtată cu un clasic red lip si sandalele YSL, un full look Andra Olaru – pălărie, rochie neagră din catifea și ciocate care m-au dus instant cu gândul la Monica Bârlădeanu și o piesă unică, semnată Dalia Poleac – la care, aveam să aflu mai târziu la o tigară, a lucrat o echipă de 34 de oameni.)

Pentru că-mi place ca totul să fie în real-time, încă puteți vedea totul pe Instagram-ul meu – poveștile sunt fresh. Până mâine, vă las aici câteva fotografii cu look-ul meu din această seară. Am purtat o rochie albă, mini, cu perle, de la Elisabetta Franchi via Lala Boutique (singurul magazin din România în care găsiți piesele Elisabetta Franchi de pe runway) pe care am potolit-o cu o pereche de ciocate albe @beat.shoes. Primisem azi ciocatele de la Shay și au picat la fix pentru că nici nu vedeam altceva, sincer, cu această rochie care de altfel este destul de elegantă, cu aceste aplicații prețioase, perle, dantelă… So, here we go!

What I Wore: Elisabetta Franchi White Dress via LalaBoutique / Black and White Bandana / H&M and vintage Belts / Beats White Cowboy Boots / H&M Earrings.

 

1+

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW