In The News: Chanel, Burberry, Moschino X H&M

In The News: Chanel, Burberry, Moschino X H&M

Life’s a beach. Cam ăsta a fost vibe-ul transmis de Chanel la prezentarea noii colecții SS2019 din cadrul Paris Fashion Week.  Wet looks prezentate sub diferite forme, plimbări pe apă la prezentările L’Oreal și Yves Sain Laurent, totul culminând cu prezentarea casei de moda Chanel care a redefinit atmosfera relaxată de la plajă în cadrul evenimentului, transportând o plajă (!!) la Grand Palais des Champs-Élysées. În competiție cu lansările din sezoanele anterioare, Chanel a reușit de această dată să creeze o scenă idilică și incredibil de realistă pe plaja inedită de la Champs Élysées.  There must be something in the water..

 

H&M a anunțat lansarea unei campanii care va  sărbători colaborarea cu Moschino. Surprinsă în imagini de fotograful  Steven Meisel, campania include prezența unor nume sonore ca Gigi Hadid, Stella Maxwell, Soo Joo Park, Imaan Hammam, Leyna Bloom, Vittoria Ceretti, Rianne Van Rompaey, Yasmin Wijnaldum, Oumie Jammeh și Valentina Sampaio și se inspiră din spectacolul haute couture din anii 1950. Jeremy Scott, într-un interviu acordat publicației Vogue, vorbind despre Gigi Hadid: “ În primul rând, este un model atât de uimitor, un element cheie în campania Moschino X H&M! Gigi și cu mine ne întoarcem mult în trecut. La show-ul AW14 al propriei mele etichete am fost primul designer care a pus-o pe podium și a fost atât de aprigă încât a deschis și a închis spectacolul. Îmi place atât de mult familia Hadid. Mama lor le-a insuflat valori  care se resimt atât de bine în prezența lor și în felul în care gândesc. Nu mi-am putut imagina campania Moschino X H&M fără Gigi! “

Burberry a ținut titlurile conturilor de news din Social Media în ultima vreme, datorită anunțului pe care l-au făcut, referitor la faptul că ard stocurile de haine nevândute, accesorii și parfum, în încercarea de a-și proteja brandul. În luna iulie, casa de modă a anunțat că a distrus produse evaluate la 105 milioane de lire sterline din stocul nedorit în ultimii cinci ani, stârnind o adevărată revoltă în rândul organizațiilor eco. În luna Septembrie, brandul de modă a anunțat că va face mișcări de reutilizare, reparație sau reciclare a produselor, cu efect imediat. De asemenea, Burberry a confirmat că nu va mai folosi blănuri reale și va “elimina treptat” articolele de blană existente, cum ar fi colecțiile de iepure, vulpe și nurcă . Directorul executiv al Burberry, Marco Gobbetti, a declarat că “s-a angajat să-și aplice talentul creativ pentru a găsi soluții pozitive în întreaga companie”.

Bravo!

Have an awesome Sunday, babes!

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

 • Bia, 25 octombrie 2018 at 19:51

  Bună Alina, am o întrebare; vor fi disponibile articolele din colecția H&MxMoschino și in magazinele H&M din Romania?

  0
  • Alina Ceusan, 29 octombrie 2018 at 15:52

   Buna! Da, vor fi disponibile si in Romania. Pregatim un articol pe blog in curand, stay tuned!

   0

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW