When I’m with you all I get is wild thoughts

When I’m with you all I get is wild thoughts

20.07.2017

Chiar acum in timp ce scriu ma aflu intr-un avion spre Bucuresti. Sambata plecam la Paris la festivalul Lollapaloza sa-l vedem pe The Weekend in concert si duminica ne intoarcem direct la Cluj pentru unul dintre cele mai asteptate concerte ale verii si anume Depeche Mode. Cand ma uit pe calendarul pentru luna care urmeaza e clar ca trebuie sa imi calculez timpul din Cluj la secunda. Acum cateva seri am iesit sa luam cina in oras si stand fata in fata la masa ne-am dat seama ca nu am mai iesit in oras de foarte mult timp si brusc ne-am amintit cat de mult de place vara, afara, seara… Adevarul e ca de multe ori seara, dupa o zi lunga tot ce  vrei e sa stai acasa si sa te relaxezi la un serial. De data asta insa, am plecat.

Aflati fata in fata, la masa de doua persoane de pe terasa de la Bricks, parca ne prindea bine aerul de seara. Terasa de la Bricks are ceva special, fiindca e chiar deasupra raului iar zbuciumul apei ce trece pe sub pod rasuna intr-o miscare circulara pe toata terasa si te relaxeaza. Am comandat paste si am savurat momentul. Am povestit mult si nu am comandat desert.

Urmatoarea seara, am iesit la un Desperados pe balcon. Traficul se linistise, afara era cald si frumos si parca nu iti venea sa stai in casa. Asfaltul incins al zilei ridicase un val de caldura pe strazile Clujului care acum erau scaldate intr-o lumina ‘roz pudrat’. Cerul era aprins, in pasteluri foarte contrastante. Orasul s-a destins si se intindea lenes pe fundalul unui cer roz pal de vara. Simteam ca vara asta ne-a dat atat de multe apusuri frumoase incat in fiecare zi merita cel putin sa te sui pe-un deal cu un Desperados si sa vezi cum coboara soarele. Asta daca esti la Cluj si relieful iti permite. Exista ceva magic in ora aia in care soarele ajunge de pe cer la linia orizontului si dispare lasand in urma un spectacol de culori. Acel ceva pluteste in aer si da o alta valenta momentelor. Timpul parca ar curge altfel.

What I Wore: #MojaByAlinaCeusan FESTIVAL SERIES ’17 Fringed Suede Leather Mini Skirt / Dorian Popa Shop Red Leather Corset / Ocko Shop White Shirt (worn backwards and off shoulders) / Flash Tattoos Sleeve / Furla Metropolis Jungle Toni Rubino Bag (Baneasa Shopping City) / Vintage Sunglasses (Second Hand, Cluj Napoca) – I found something similar, click here.

In putinul timp care mi-a ramas cand nu scriu, nu editez, nu montez si nu postez – atunci cand sunt cu el, simt ca uit de tot. Pentru ca de fapt dragostea si afectiunea este de fapt ‘acel ceva’ la care omul ravneste  toata viata lui. Genul de momente in care fie calatoresti, gatesti, vezi un film – insa sunteti doar voi. Uiti de tot ce te inconjoara. Pentru cateva momente poti sa uiti ca ai avut vreodata alti prieteni. Pentru o clipa poti sa ramai intr-o stare latenta de fericire. Pentru ca atunci, in acel moment, existati doar voi. D-desperados – unul dupa altul.

 

Background music: Dj Khaled – Wild Thoughts ft. Rihanna and Bryson Tiller

 

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW