FOREO LUNA mini 3 review – the perfect device for cleansing face after workout

FOREO LUNA mini 3 review – the perfect device for cleansing face after workout

Curățarea feței după antrenament este vitală, dacă vrei să ai un ten fără imperfecțiuni, puncte negre sau acnee. După cum bine știți, eu acord foarte multă atenție îngrijririi tenului, așa că testarea noului device FOREO LUNA mini 3 – cu al său Glow Boost Mode care curăță tenul în doar 30 de secunde – a venit natural. Sunt curioasă din fire de toate noutățile din domeniu, iar produsele FOREO nu m-au dezamăgit niciodată. Hai să vedem review-ul meu pe noul device inteligent de curățare a feței, de la FOREO.

 

SWEAT, CLEANSE, SMILE, REPEAT WITH FOREO LUNA mini 3.

Atunci când am primit spre testare noul FOREO LUNA mini 3 – știți voi – device-ul inteligent de curățare a tenului, m-am întrebat (și normal) ce poate aduce noua lansare marca FOREO. Știți prea bine că folosesc acest beauty gadget de ceva vreme, e primul pe lista de recomandări pentru toată lumea – ba chiar a fost și în bachelorette kit-ul meu pentru fete, asta pentru că își face foarte bine treaba și mi-am dorit ca prietenele mele sa aibă unul în trusa lor de beauty. Diferenta o poți vedea foarte simplu, de fapt: după demachierea ta tradițională, spală-te pe jumătate de față cu device-ul tău FOREO + cleanser, iar pe cealalta jumătate simplu, doar cu cleanser. Ia apoi două dischete demachiante cu apă micelară și treci încă o data pe partea stângă și pe dreapta. Rezultatul și răspunsul tău, stă pe una dintre cele două dischete.

Un lucru e cert – nu mai e nimic de contestat în faptul că FOREO își face treaba super-bine. Ca brand e normal să vină tot timpul cu noutați pe piață (sunt pe piată din 2013, pentru necunoscători). Prezentarea noului produs e strâns legată de un subiect care mie îmi place tare mult și anume viața activă – în relație cu noul mod de utilizare a device-ului și anume glow boost mode. La o dublă apăsare de buton, FOREO LUNA mini 3 pornește automat rutina glow boost* – curătarea express a feței după antrenament, în doar 30 de secunde.

Cum funcționează FOREO LUNA mini 3?

Atunci când faci sport și tenul lucrează împreună cu tine, așa că îți recomandăm ca după fiecare antrenament să nu uiti de tenul tau. Machiajul poate împiedica procesul de detoxifiere, blocând porii, ceea ce mai apoi duce la apariția acneei. Curătarea fetei după antrenament te ajută să maximizezi rezultatele antrenamentului în sine, toxinele eliminate prin transpirație sunt îndepărtate, porii sunt eliberați, fața rămâne curată, fără impurități, celule moarte sau bacterii. Hai să vedem care sunt lucrurile pe care le știm deja despre FOREO și cu ce noutăți vine FOREO LUNA mini 3 – smart facial cleansing massager.

WHAT WE KNEW BEFORE ABOUT FOREO

-Pulsatiile T-Sonic ajuta la eliminarea a 99,5% din rezidurile si sebumul de pe tenul tau si a celulelor moarte pentru ca exfoliaza pielea fara a o irita.

-Materialul din care aceste device-uri sunt realizate este un silicon antibacterial, foarte usor de curatat si intretinut si este de pana la 35 de ori mai igienic decat periile clasice de curatarea fetei.

           – 100% waterproof, îl poți folosi în dus, după sală sau acasă, fără nici o grijă.

WHAT’S NEW FOR FOREO LUNA MINI 3?

-Se folosește împreună cu aplicația interactivă pentru smartphone, catre acum te poate ajuta și la localizarea device-ului, în caz că l-ai rătăcit.

-Modul “Glow Boots” – la o apăsare dublă pe butonul din spate, FOREO LUNA mini 3 pornește automat rutina GLOW BOOST de 30 de secunde, o rutină ultra-rapida si foarte eficientă de curățare a tenului, recomandat a fi realizată folosind partea din spate cu perii de silicon mai mari, pentru o curățare mai eficientă.

-Dupa o încărcare de 1,5 ore FOREO LUNA mini 3 are pâna la 400 de utilizări.

-LUNA mini 3 produce 8,000 de pulsatii T-sonice pe minut, cu 12 intensități. (Intensitățile se reglează din aplicație)

CUM FOLOSEȘTI FOREO LUNA MINI 3?

  1. Înlătură machiajul, umezește tenul și aplică gelul tau preferat de curătare a tenului.
  2. Apasă butonul universal o dată pentru a porni device-ul, dau de două ori pentru a activa glow boost mode.
  3. Curăță fața folosing mișcări circulare pe frunte și pe obraji, glisând în sus și în jos, pe nas și zona T.
  4. Tine apăsat butonul universal timp de trei secunde pentru a opri device-ul.
  5. Clătește fața și tapoteaza-o cu un prosop curat.

Știi că dacă ai transpirație pe piele, ești cu până la 40% mai susceptibil la arsuri solare decât atunci când pielea ta este curată și uscată? Asta se întâmplă mai ales atunci când alergi, te dai cu bicicleta sau cu rolele. Nici sportul acasă, pe terasă nu e ferit de acest risc. Demachiază-te înainte de sport, lasă-ți tenul să respire pe parcurs și folosește-ți devicelui tau FOREO cum simți – înainte și după antrenament.

Eu am început să folosesc noul device de săptămâna trecută, l-am testat exclusiv pe modul glow boost de 30 se secunde, pe tenul demachiat, folosind micro-foam cleanserul de la Foreo dar și alte variante – spuma de curățare a tenului de la Dior, gelul de curățare de la Bioderma. Rezultatele sunt similare cu cele obținute în trecut, însă îmi place mult faptul că este foarte eficient din punctul de vedere al timpului. Dacă va aduceți aminte, anul trecut, folosind rutina mea personalizată de curătare prin aplicație – timpul meu perfect de utilizare a deviceului era 1 minut. FOREO LUNA mini 3 l-a redus la jumătate – 30 de secunde – cu glow boost mode și perii de silicon mai mari de pe spate. It’s a WIN for me!

Dacă nici acum, cu atât de multă informație disponibilă nu învățăm cum să ne îngrijim tenul cu atenție, cu privirea îndreptată spre viitor, spre un ten frumos, sănătos, lipsit de imperfecțiuni, atunci nu știu când o vom face. Voi reveni pe parcurs, cel mai probabil pe pagina mea de Instagram, pe Stories, cu update-uri referitoare la relația mea cu FOREO LUNA mini 3, până atunci, keep your skin clean, babies!

Later update: Am folosit, după cum v-am spus și pe Stories, vreme de mai bine de o săptămână noul FOREO LUNA mini 3, exclusiv pe Glow Boost Mode, modul de curățare rapidă (30 de secunde) ceea ce am observat în primul rând cât de mult timp salvezi de fapt cu un proces atât de scurt de utilizare a device-ului – ori de câte ori aș fi spus că “sunt în criză de timp”, mi-am dat seama că de fapt, curățarea feței este pe locul 1, pentru că de aici mai departe începe de fapt un ten frumos, din ritualuri respectate zilnic, din timpul oferit tie, cu FOREO LUNA mini 3, câștigi timp. Dacă vreți să găsiți noul device online, vă invit să accesați acest link.

0

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW