Honoring A Legend. Kobe Bryant.

Honoring A Legend. Kobe Bryant.

Legenda baschetbalului Kobe Bryant și una dintre fiicele sale sunt două dintre cele nouă persoane care au murit duminică dimineață, când un elicopter s-a prăbușit în Calabasas, California. Bryant, 41 de ani, și fiica sa de 13 ani, Gianna Maria Onore Bryant erau așteptați la Academia de Sport Mamba din Thousand Oaks pentru o partidă de baschet programată duminică. Gianna trebuia să joace, iar Bryant era de așteptat să antreneze, potrivit Evelyn Morales, directorul echipei Lady Mavericks. Accidentul elicopterului, situat la aproximativ 30 de mile nord-vest de centrul orașului Los Angeles, a provocat un incendiu, a declarat șeful departamentului de pompieri din județul Los Angeles, Daryl Osby. Prăbușirea a ucis toate cele nouă persoane aflate la bord.

Bryant a lăast-o în urmă pe soția sa, Vanessa și cele trei fiice. Fiica cea mai mare a lui a împlinit 17 cu câteva săptămâni în urmă; fiica lui cea mai mică are 7 luni. Moartea legendei de baschet vine la o zi după ce LeBron James l-a trecut pe locul 3 pe lista de scoruri de toate timpurile din NBA, când a atins 33,643 puncte.

Născut în Philadelphia, Bryant a început să joace baschet la vârsta de 3 ani și a continuat să devină unul dintre cei mai mari campioni ai NBA. El a fost remarcat direct de la Liceul Lower Merion de lângă Philadelphia în 1996. Era cel mai tânăr jucător din istoria NBA la acea vreme, la 18 ani, 2 luni și 11 zile. Bryant a jucat întreaga sa carieră profesională cu Los Angeles Lakers și a câștigat cinci campionate NBA. Cu două medalii de aur olimpice pentru baschetul, Kobe s-a retras in 2016, atunci când a înscris 60 puncte în meciul oficial de retragere.

În zona Staples Center din Los Angeles – unde au avut loc premiile Grammy – sute de fani au stat în jurul unui memorial format din tricouri, fotografii și lumânări dedicate evenimentului nefericit care l-a răpit pe Kobe Bryant. Mulți au purtat tricourile lui și au scandat „MVP”, „Kobe” și „GiGi” pentru fiica sa.

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

  • MIRUNA SIRBU, 27 ianuarie 2020 at 19:11

    Trist… Dumnezeu să-i odihnească în pace.

    0

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW