Hong Kong Vibes

Hong Kong Vibes

  Acum cateva zile postasem un quote „One day or Day one – you decide”, insotit de unul dintre imboldurile mele preferate – „Tu ce ai facut azi pentru visul tau?” Intre timp mi-am dat seama ca visele devin realitate doar atunci cand gandul ti-e mereu “acolo” departe si lupti in mod constant pentru ceea ce iti doresti.

  Ultimele saptamanani au fost o nebunie continua, am plecat singura din Cluj Napoca spre Londra pentru show-ul lui Joshua Kane, am plecat dupa doua zile la Milano pentru o saptamana, am ajuns acasa, ne-am intors inapoi in Bucuresti pentru doua zile pentru ca mai apoi sa ne iar intoarcem in Cluj si-napoi iar in capitala pentru petrecerea Alina Ceusan Rocks Gaia si zborul de Istanbul si Hong Kong – nu mai stiam pe ce bagaj sa pun mana: despachetez sau impachetez, ce fac? Toate astea intr-un timp atat de scurt ca nu stiu cum s-a facut din februarie – martie si acum suntem pe cale sa vedem luna martie devenind aprilie. Iar suntem la 8253 de kilometri de casa – acum insa, in Hong Kong. Mi-ar fi placut sa va spun ca vremea e buna, mai buna. Adevarul e ca e la fel ca acasa in perioada asta, insa ceea ce am putea sa notam in plus este umiditatea care-ti face coafura sa o ia razna #ThatsGonBeAnIssue. Am venit aici sa pozam noua colectie Nympha, din care face parte si camasa pe care o port in fotografiile de mai jos. O sa va placa ceea ce urmeaza, asa ca #StayTuned. Azi vreau sa va intreb pe voi, oriunde v-ati afla, voi ce ati facut azi pentru visul vostru? Intre timp, noi lucram pe un nou episod de Vlog – Hong Kong. Stay tuned. Aim high. Dream big. V-am pregatit un nou look de primavara. Enjoy. Da, piesa din fundal e ultima obsesie a lui Carmen.

What I Wore: Nympha Boutique Shirt (soon available) / Answear.ro Jeans / Marzo Shoes Nude Platform Sandals / Flash Tattoos Sleeve / Motivi Accessories.

Alatura-te conversatiei

 • Bianca, 29 martie 2017 at 20:47

  Ești superba ❤️
  Cum se cheamă piesa ?

  • Alina Ceusan, 2 aprilie 2017 at 13:16

   Drake – Passionfruit

 • Ale, 29 martie 2017 at 20:51

  Woowww.Meriti sa ajungi si mai sus de atat!!Bafta A.C

 • Ioana, 30 martie 2017 at 13:26

  Tu ce iti doresti? Care e visul tau?

 • Ewa Macherowska, 30 martie 2017 at 14:36

  Such a beautiful top, perfect color.
  You look amazing!

 • Oana A, 30 martie 2017 at 15:53

  Alina esti foarte frumoasa si inteligenta, mereu te voi aprecia. Ai carisma. Mi-as dori sa te vad jucand intr-un film, cred ca ai fi exceptionala! Deci jur. Te pup :*:*

  • Alina Ceusan, 2 aprilie 2017 at 13:15

   Multumesc!

 • Cristina Savelie, 18 aprilie 2017 at 12:34

  Buna Alina!Cand va fi gata urmatorul Vlog?Can’t wait for it!Multumesc!?

  • Alina Ceusan, 4 iunie 2017 at 8:47

   Trebuie sa apara episodul din Hong Kong, e la Carmen la editat inca :))

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW