Grammy Awards: 2019’s Best Of

Grammy Awards: 2019’s Best Of

Mai avem nevoie de premiile Grammy? Probabil că nu, dacă ar fi să-l întrebăm pe Drake, al cărui discurs a intrigat la ediția de anul acesta a premiilor Grammy. Artistul, care a primit premiul Best Rap Song pentru melodia ‘God’s plan’, a ținut un discurs despre popularitatea virală a artiștilor de astăzi, care poate cântări mai mult decât o distincție precum cea primită de el. Drake s-a folosit de șansa acestui discurs pentru a încuraja toti muzicienii aflați pe drumul spinos al succesului să nu renunțe la visul lor, să fie perseverenți și să facă totul din inimă, chiar daca premiile le lipsesc din palmares.

‘Tuturor colegii mei care fac muzică din inimă, care fac lucruri curate și spun adevărul, vreau să vă spun că jucăm un sport bazat pe opinii, nu un sport bazat pe fapte”, a spus el. „Aici nu este NBA, unde la sfârșitul anului, tu ții un trofeu pentru că ai luat deciziile potrivite sau ai câștigat jocurile”.

La un moment dat, cei din staff-ul festivității i-au tăiat microfonul și au introdus un moment comercial peste discursul lui Drake. A fost un moment foarte discutat într-o ceremonie altfel necontroversată, unde cele mai importante premii au fost albumul „Golden Hour” al lui Kacey Musgraves și două single-uri, iar „This America” ​​a lui Childish Gambino a plecat cu patru premii, printre care Song of the Year si premiul pentru  cel mai bun videoclip muzical. A fost primul cântec de rap din istorie care a câștigat premiul cel mare la Grammy.

Altfel, fost un an semnificativ pentru Lady Gaga si Bradley Cooper, care au câștigat Best Pop Duo / Performance Group. Lady Gaga a câștigat, de asemenea, „Best Pop Solo Performance” pe cont propriu pentru „Joanne (Where do you think you’re going?)”, din albumul ei din 2016, Joanne. Drake si Childish Gambino au refuzat cererile de a interpreta la ceremonia de anul acesta, dar Lady Gaga a interpretat un melodia „Shallow” care a servit drept punct de trecere între cele două persona: „cântăreața tradițională” și „personajul rock” . A fost un an puternic pentru femei, în general, cu Cardi B devenind prima femeie care a câștigat Best Rap Album, iar Brandi Carlile a câștigat trei premii în categoriile Americana.

Power to the women, așadar. Vă lăsăm mai jos o serie de imagini surprinse la eveniment. Have an awesome week, babes!

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW