Good morning @ Next Hair Studio

Good morning @ Next Hair Studio

După o călătorie de vreo două oare cu maşina, am ajuns cumva la Sibiu. APrima parte a drumului a fost cam ploioasă şi pe când a ieşit soarele eu am adormit, cum păţesc de obicei dacă am un drum mai lung de o juma de oră şi nu sunt la volan!

Suntem momentan la Next Hair Studio şi ne feştim cum se spune :)) Mai exact Roxana ne machiază şi Lucian Coman se ocupă de frezele noastre. Până acum acesta este rezultatul. Machiaj lejer, gen Victoria’s Secret – Roxana a folosit Paleta Naked de la Urban Decay

WEB CAM SHOTS

FLASH NEWS via StyleCorner.ro

Acum live pe http://www.livestream.com/ub2tv puteti vedea reportajul nostru de la Club Midi despre shooting-ul cu Alina Ceuşan. Bravo Cristina Pasca!:)

—— Mulţumesc gaşcă!!

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

 • valeria, 21 aprilie 2012 at 10:25

  frumoasa mereu .. chiar si de dimineata 🙂

  0
 • Gica Piftica, 21 aprilie 2012 at 12:48

  Incercand sa las un comentariu constructiv te-as sfatuii sa fii mai atenta la cum iti aranjezi propozitiile in fraze.

  Am ajuns cumva la Sibiu, după o călătorie de vreo două oare cu maşina. Nu suna cumva mai bine daca zici ‘Dupa o calatorie de vreo doua ore am ajuns cumva la Sibiu’? La fel si cu urmatoarele fraze.

  O zi buna

  0
 • Adriana, 21 aprilie 2012 at 21:19

  Esti foarte frumoasa!:*

  0
 • Covataru Ioana, 18 august 2012 at 22:15

  Esti comica si copiiiil! Esti tu toata machiata si aranjata elegant si aparent ai o imagine impunatoare, dar dupa ce am vazut blogul totaaaal diferit. Am vazut si ceva filmulete de pe youtube si te balbai, te prostesti. Ce aiurea sunt aparentele astea.

  0
  • alinaceusan, 19 august 2012 at 12:55

   Bine ma :))

   0
  • alinaceusan, 19 august 2012 at 12:56

   Nu vreau sa par altceva decat sunt, am 20 de ani. Sper ca tu te descurcai mai bine la varsta mea cu toate astea:*

   0
   • Covataru Ioana, 19 august 2012 at 19:58

    Seriooos maa:)). Ma refer ca ai cam tot ce isi doresc majoritatea fetelor( haine si moda si ca arati foarte bine), dar nu esti plina de aere. Eu sincer asta am crezut la inceput (si m’am simtit prooost :)) de asta ti’am si dat comntariu) Iti pui practic viata pe tava aici si mai mult raspunzi la toate comentariile, accepti tot felul de sfaturi, te si scuzi pentru greseli, ceea ce e foarte dragut. A si nu nu vreau sa ma pun in “papucii” tai, trebuie sa fie greu al naibii de mers pe tocuri asa inalte, si tu ai un mers foarte frumos 😀

    0

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW