Golden Globes 2020

Golden Globes 2020

Editia din 2020 a Globurilor de Aur, considerate cel mai bun indicator pentru premiile Oscar care vor fi decernate anul acesta pe 10 februarie, și-a decernat câștigătorii în cadrul unui eveniment fastuos în Los Angeles. Poate că nu este o surpriză, dar Netflix a condus detașat, având nominalizate nu mai puțin de 34 producții la diferite categorii. Acordate încă din 1944, Globurile de Aur ocupă un loc important în seria de premii cinematografice, fiind îndeaproape urmat de Premiile Oscar. 

Gazda evenimentului, actorul, producătorul și scenaristul Ricky Gervais, aflat pentru al cincilea an în postura de amfitrion, a surprins și anul acesta cu monologul său de deschidere, lansând mai multe ironii la adresa industriei de la Hollywood, generând de multe ori râsete nervoase în rândul invitaților prezenti în sală. În discursul său introductiv, Ricky Gervais a ironizat-o pe actriţa Felicity Huffman, dar şi legende de la Hollywood, cruciada începută de Ronan Farrow împotriva agresorilor sexuali, filmele Marvel, starea actuală a industriei cinematografice, entităţi corporatiste, platforma de streaming Netflix şi, în special, filmul “Cats”.

Puteți să vedeți aici discursul lui Ricky Gervais, cred că este o oportunitate bună să ne amintim că viața este o călătorie mai plăcută în timp dacă nu luăm totul în serios.

Lista câștigătorilor conține nume mari, dar și debuturi, cea mai evidentă premiere fiind cea a lui Joaquin Phoenix pentru rolul său principal în pelicula Joker.
Quentin Tarantino a câştigat Globul de Aur pentru scenariu graţie filmului “Once Upon a Time… in Hollywood”, considerat o scrisoare de dragoste adresată industriei de la Hollywood. Acelaşi film a câştigat duminică seară cel de-al treilea trofeu prin intermediul starului hollywoodian Brad Pitt, desemnat cel mai bun actor într-un rol secundarLaura Dern a câştigat Globul de Aur pentru cea mai bună actriţă în rol secundar graţie evoluţiei sale din “Marriage Story”, învingând-o astfel pe Jennifer Lopez, favorita criticilor de specialitate pentru rolul ei din filmul “Hustlers”.

 Producţia de televiziune “Chernobyl” a câştigat Globul de Aur pentru cea mai bună miniserie/ lungmetraj TV.

Categoria noastră preferată, best dressed, în cele ce urmează, pe blog:

 Jennifer Aniston în Dior

 

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

  • Paula, 12 februarie 2020 at 11:15

    Nu pot sa nu observ pantofii lui Jannifer Aniston :))) eu imi cumpar majoritatea incaltamintei online, mai ales acum ca e sezonul rece de pe https://www.superlative.ro/ gasesc tot ce am nevoie. Voi de unde va faceti cumparaturile?

    0

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW