Golden Globes 2019: A Red Carpet Catwalk

Golden Globes 2019: A Red Carpet Catwalk

Cu o săptămână de întârziere, vă aducem astăzi pe blog cele mai apreciate apariții de la primul mare eveniment al anului: Golden Globes varianta 2019. Aflată la cea de-a 76-a ediție, gala a fost organizată în Beverly Hills și a adus o mulțime de surprize, atât în privința ținutelor, cât și în privința nominalizaților și laureaților.

V-am pregătit mai jos o selecție a celor mai interesante ținute de pe covorul roșu. Înainte de asta, merită să numim și aici marii câștigători. O parte din filme se găsesc deja fie pe Netflix (Rome, for example), fie la cinematograf. Dincolo de ținute, sperăm să plecați astăzi de pe blog și cu o listă de must watch pentru serile încă prea reci.

Așadar, câștigătorii după cum urmează:

Green Book – cu Viggo Mortensen  și Mahershala Ali în rolurile principale – a câștigat premiul pentru categoriile cel mai bun film – comedie/musical, cel mai bun actor în rol secundar și cel mai bun scenariu 

 Roma, produsă de Netflix, a câştigat două trofee, impunându-se la categoriile “cel mai bun regizor” (Alfonso Cuaron) şi “cel mai bun film străin”.

Bohemian Rhapsody – un alt favorit al galei de anul acesta, un film biografic dedicat cântărețului Freddie Mercury, a câștigat la categoriile cel mai bun film – dramă și cel mai bun actor într-un film-dramă (Rami Malek)

The Wife i-a adus actriței Glenn Close premiul pentru cea mai bună interpretare feminină

iar Spider-Man: Into the Spider Verse a câștigat premiul pentru cea mai bună animație

Așa cum probabil ați auzit, pariurile au fost puse pe A Star is Born, pelicula realizată în regia lui Bradley Cooper, avându-i în roluri principale chiar pe el și pe Lady Gaga. Cel mai bun cântec original este premiul câștigat de echipa Bradley – Gaga, cu piesa Shallow și chiar dacă artista nu a reușit să ia acasă marele premiu pentru interpretare, cu siguranță a impresionat la capitolul apariții. Vă lăsăm mai jos o galerie care vorbește de la sine în materie de etichetă și eleganță. Enjoy!

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW