Golden Garden – cu Roxana, duminica devreme!

Golden Garden – cu Roxana, duminica devreme!

Dragele mele cititoare (şi cititori :D!) sunt onorată să vă invit la ceea ce se vrea a deveni probabil cel mai frumos, mai plănuit şi mai magic eveniment de până acum, pe care multă lume îl pregăteşte cu mare drag şi nu îndeajunse emoţii. Este vorba de lansarea celei mai noi colecţii şi anume colecţia de primăvară a Roxanei Şimon – Rochii Unicat. Eventul se multiplică în motivul Golden Garden. Raluca ne spune că a ajuns la acest nume destul de greu (o ştim toţi de nehotărâtă) pornind de la premisa colecţiei ca o grădină, privind spre multitudinea de accente aurii ale accesoriilor. Aşa s-a născut o grădină aurie, un conglomerat de publere aurie şi materiale diafane, dantelă şi flori. Mai multe ne spune chiar Roxana, le designer :

Este o colecție veselă, pentru o persoane romantice, ce știu să își pună în evidență foarte bine trăsăturile și caracterul frumos. Rochiile sunt ideale pentru majorate, banchete, nunți sau alte evenimente importante din viața noastră*. Am folosit materiale imprimate, foarte colorate, combinate cu diferite tipuri de dantelă, tul, taftă. Majoritatea  accesoriilor alese sunt aurii, fiind în trendul dat de marii designeri pentru acest an. Colecția a fost inspirată de natură, în special de farmecul florilor

De dimineată, înainte de a da o raită la SPA cu sora mea, Carla, am poposit pentru vreo oră la Roxana în cuibuşorul ei de lucru. O nebunie de culori şi materiale se revarsă pe rafturi şi pe masa de lucru. Rochiţele sunt deja aranjate, pe umerase, iar falduri de tul negru se scurg, amenintător pe parchet.

‘Pe masa de lucru descoperim perle, broşe, ţinţe, lanturi, accesorii, toate încrustate-n temă: golden garden. Ca o grădine arăta camera parţial roşie a Roxanei cu toată muncă incleştată în jur. După cum am spus, Roxana va avea atât accesorii proprii, cât și accesorii de la King Ring, un concept de Kinga Brassay.

Carnețelul sfânt al Roxanei, în ton cu colecția. Acolo ne iscălea de zor, ieri, la repetiție.

Detalii – materiale

Roxana optează pentru acelaşi şablon de coafură şi make-up pentru toate modelele, din dorinţa ingenuă de a pune accentul pe rochii, acest şablon prinde contur cu ajutorul alor noastre, Andrea şi Ildi Şimon, acompaniate cromatic, de Emoke Szocs. Asta face şi coregrafia, la care ne-a ajutat enorm, Ioana Ispas Nemethi. Accesoriile vor fi asigurate atât de către Roxana Şimon cât şi de Kinga Brassay, prin conceptul King Ring, încălţările modelelor vor şi de la Ştefana. Pe partea tehnică ne ajută Sergiu Cioban, Tommi Pacwarz, Ioan Micu.

La eveniment vor fi prezente numeroase personalităţi ale scenei mondene târgumureşene (Mihai Negrea, pentru că sunt sigură că citeşti, adu gaşca din Office la Gallery Pub, să comentaţi ţinutele primăvăratice :)) ),Adi şi Anca Coco de la Cocographic, faimoșii mei părinți (haha), voi, cititorii, o mulțime de fotografi, și se-nțelege, presa! Invitațiile sunt încă în curs de aprobare – spunie Roxănica!

Așadar vă așteptăm sâmbătă, de la 19, la prezentare și la patrecerea de după!

Dress to impress!

E V E N T   C A R D

Lansarea colecției de primăvară, Rochii Unicat

Designer: Roxana Șimon

HairStyle: Andrea și Ildi Șimon

Make-up: Emoke Szocs

Încălțăminte: Ștefana

Accesorii: King Ring by Kinga Brassay

Coregrafie: Ioana Ispas Nemethi

Invitații & afiș: Alina Vasu Pop

Photo: Sergiu Cioban

Muzica: Tommi Pacwarz

Cameraman: Ioan Micu

 –

Vă amintiți cum Roxana spune despre rochițe că sunt ideale pentru majorate, banchete, nunți sau alte evenimente importante din viața noastră și eu am pus, acolo o steluță? Articolul cu rochia de banchet rămâne valabil și va avea două părți, pentru că e foarte lung, urmând să fie publicat în cursul lunii martie, gagici.

După muncă, ne-am îndreptat cu mult chef spre Aqua Rock SPA, unde am rămas cu sora mea Carla, pentru câteva ore bune relaxare, mai ales saună pentru a finaliza eroic tratamentul meu de răceală. Am și uitat cât de rău mă simțeam când am ajuns la Mureș, dar ca-ntotdeauna cu ajutorul celor dragi ești pe picioare mai repede ca niciodată! Despre una din cele mai frumoase zile de anu ăsta, soare, abur și bazine, ne întâlnim tot aici mâine, pe blogușor!

Până mâine citiți aici cel mai recent articol semnat Alina Ceușan, despre Tangerine Tango, culoarea anului 2012, subiect pe care îl vom dezvolta și pe blog, săptămâna viitoare!

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

 • maria, 4 martie 2012 at 21:01

  buna Alina. in aceste poze de la piscina ai un machiaj rezistent la apa? si imi poti spune te rog ce aparat de fotografiat folosesti? sunt superbe pozele

  0
  • alinaceusan, 4 martie 2012 at 21:08

   Salut e doar un ruj rosu pe buze,crema spf si rimel am folosit un Nikon D3000

   0
 • juliacastorp, 4 martie 2012 at 23:06

  simpatico! 🙂

  0
 • Mihai Negrea, 4 martie 2012 at 23:14

  :)) da pai… me has a problem cu impresarul de trupe de la Gallery. sa zicem ca ne-am certat si l-am facut troaca de porci …. si parca nu m-as duce in groapa cu lei ca sa imi fac prieteni noi. dar am vorbit cu gagicile mele… 😉 ca si-asa anca are banchet(ca si mine de altfel) si poate are nevoie de idei de tinute 😉

  0
 • clauclaudia, 5 martie 2012 at 8:13

  Să te faci repede bine și să mai mergi la piscină! Eu aş sta toată ziua pe acolo! Bravo, te admir în tot ce faci! 🙂

  0

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW