GLOW con by DM VLOG + CONTEST

GLOW con by DM VLOG + CONTEST

GLOW Con este un eveniment – o convenție de beauty organizată de către DM care anul ăsta a avut loc în Viena. Convenția este unul dintre cele mai mari evenimente de beauty din Europa. În 2017 și 2018 a reunit mai mult de 5.000 de invitați, în 5 orașe mari din Germania. Anul acesta, evenimentul a avut loc pe 26 ianuarie, la Viena, iar noi am fost acolo.

Conceptul evenimentului adună foarte multă lume din industria de beauty și nu numai – există o sumedenie de vedete care participă la eveniment, influenceri, beauty gurus și nenumărate branduri sunt prezente cu standuri și își prezintă cele mai recente lansări în domeniul de beauty. De la make-up și skin care la hair, le găsești pe toate acolo. Vorbim despre experiențele live, unele cornere au avut DJ și părea o adevărată petrecere toată situația. Scene, panel-uri de discuții, tutoriale live, momente muzicale și standuri de expunere, GLOW by dm este the place to be, la începutul lunii ianuarie. Acum, cred că vă aminți când v-am scris pe blog acest articol în care v-am spus că vă pregătesc o – și anume faptul că lansăm un concurs prin care puteți veni cu mine la Viena la acest eveniment.

Cred că asta e premiul meu preferat pentru un giveaway – o excursie, un press trip undeva – doar noi (două) să ne putem cunoaște mai bine și să avem parte de experiențe faine împreună. Despre asta și un proiect special vă voi povesti altă dată și sper că veți da curs provocării mele. De data asta, câstigătoarea a fost Federova.ro. Nu am mai stat prea mult pe gânduri și ne-am urcat in avion amândouă – eu la Cluj, ea la București, cu destinația Viena. Prima plecare pe anul 2019.

Hai să vedem cum a fost. Apasă play:

Am fost însoțite pe tot parcursul timpului de echipa dm drogerie markt România și agenția PRbeta din Timișoara, despre care pot doar să spun că sunt niște femei super cool, chill, down-to-earth + uber-creative.

Vă las mai jos o galerie de imagini de la GLOW con by DM.

Dacă nu ai vizionat episodul de beauty de lunea asta până la final, do it now. Avem un concurs pentru voi în acest episod. Am achiziționat câteva dintre produsele mele preferate pe care le-am găsit la GLOW con și am oganizat două seturi de giveaway. More in the video!

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW