GLAMOUR STREET STYLE FASHION SHOW 2017

GLAMOUR STREET STYLE FASHION SHOW 2017

Luni seara am fost la Glamour Street Style Fashion Show. In acest an am participat impreuna prietena mea Carmen. De ce? Fiindca de multe ori facem o echipa in viata reala. Asa ca am hotarat ca la Glamour 2017 sa participam impreuna. Zis si facut am dat sfara-n tara si ne-am facut echipa: 10 fete pasionate de moda hotarate de defileze in fata unui juriu din industrie dar si in fata a sute de oameni, pe 14 noiembrie. Inainte cu o seara ne-am intalnit dupa obicei, la Chef’s Experience. Am luat cina si ne-am cunoscut mai bine. Unele fete au mai fost in echipa mea anii trecuti, asa ca discutiile se descind rapid deasupra unui pahar de vin, la restaurant. Era desigur o cu totul si cu totul alta situatie, caci anul asta eram doua. Discutam despre look-urile pentru seara de luni, schimbam contacte, ne punem la punct cu ultimele detalii ale competitiei si incheiem seara cu o sesiune de fotografii in fata restaurantului dupa care plecam spre casa cu gandul la urmatoarea zi. Povestile nu se mai sfarseau. Eram entuziasmate sa ne cunoastem echipa din acest an. Luni ne-am intalnit la Biavati, la ora 20. Ultimele retusuri si am intrat pe scena. Insa cum altfel v-am putea arata ce s-a intamplat luni, la Glamour Street Style Fashion Show, decat prin un video? Da. V-am pregatit un vlog de la eveniment iar mai jos veti regasi si o galerie foto si alte ganduri.

Hit play & enjoy.

Fetele noastre s-au prezentat excelent si au stralucit – unele dintre ele la propriu, in tinute inspirate de trendul metalic. Rand pe rand au intrat pe scena prezentand tinute inspirate cele zece trenduri propuse de GLAMOUR. Am asteptat cu nerabdare deliberarea juriului si deznodamantul serii. Toti bloggerii au avut cam 10 persoane in echipa ceea ce inseamna ca erau cam o suta de tinute care au defilat in ritm alert, pe scena, in acea seara. Din pacate in acest an nu am avut nici un premiu din cele zece, insa suntem extrem de mandre de echipa noastra si de modul in care au performat in concurs si felicitam in acelasi timp echipa care a ocupat locul intai – The OutsiderZ by Patricia Luiza Blaj si pe castigatoarea ei – Iuliana Magda. Felicitari Patricia pentru curaj si pentru mesaj ?

Pentru noi a fost o seara de neuitat, ne bucuram ca am putut face parte din acest proiect si desigur, ca le-am cunoscut pe fetele noastre care ne-au inspirat la randul lor prin atitudine, prin comportament, stil si acel twist specific, glamour. E un sentiment atat de placut, un sentiment care te inspira si te ajuta sa mergi mai departe atunci cand cunosti persoane care te admira si isi doresc sa te cunoasca. Inca de la inceput am insistat pe citatul “Be the kind of person you would like to meet” care pe mine ma inspira iar duminica, la cina am avut ocazia sa cunosc nu una, ci zece persoane care m-au inspirat sa merg mai departe, asa ca va multumesc voua ca ati ales sa faceti parte din echipa noastra Glamour Street Fashion Show 2017, fetelor.

THE TEAM

 1. Alexandra Bulac
 2. Simona Balan
 3. Alexandra Pop
 4. Tomita Ileana
 5. Lidia Crut
 6. Andreea Crisan
 7. Diana Grigoriu
 8. Livia Cretu
 9. Irina Bota
 10. Alexandra Balaciu

1+

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

 • Ewa Macherowska, 16 noiembrie 2017 at 13:12

  Always so beautiful! Your style is just perfect! x

  0
 • reality, 19 noiembrie 2017 at 19:31

  Ce imi place cand pui poze de-astea multe 🙂 Asa ar trebui sa faci mereu. Sa vedem si “behind the scenes”.

  0
 • imprimante etichete, 5 decembrie 2017 at 6:44

  felicitari fetelor. mult succes

  0

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW