#ForbiddenScents – A trip to Rome

#ForbiddenScents – A trip to Rome

Abia am așteptat să termin școala vinerea trecută, pentru că Lord knows, aveam planuri. Planuri mari. M-am trezit la 7 să prind trenul de 8:20 de la Milano Centrale spre Napoli, cu oprire la Florența pentru un proiect foarte special despre care am să vă povestesc curând; mai apoi un alt tren – spre Roma, unde aveam să mă-ntâlnesc din nou, cu Raul. El era de fapt planul meu pentru weekend. Zilele petrecute în Milano trec repede, nu am prea mult timp liber dacă stau să mă gândesc – mă împart între școală, teme și conversații pe Whats App despre ceea ce se petrece la office-ul din Cluj. La fel ca toate verile, vara lui 2018 are o aromă care-mi va aduce tot timpul aminte de momentele astea. Știti voi cum fiecare parfum se deschide ca o carte (cu ilustrații incluse) – carte care vorbește despre momentele în care l-ai purtat. Cum a fost, ce momente ai trăit, frânturi de râsete și conversații, toate vin spre tine într-o avalanșă de emoții. Încapsulate într-o sticlă. De data asta sticluța mea e una neagră, mată și #fuckingfabulous.

 

Cred că știți deja faptul că eu sunt o mare fană a parfumurilor Tom Ford, așa că astăzi vreau să vă vorbesc însă despre ultima mea obsesie în materie de perfumuri și anume Fucking Fabulous de la Tom Ford, un parfum pe care îl găsiți în boutique-urile de parfumerie de nișă, Obsentum (Băneasa Shopping City și Aeroportul Henri Coandă Ground Floor), un parfum care DA, se încarează în hashtag-ul #ForbiddenScents mai bine ca oricare altul, pentru că are niște nuanțe olfactive foarte intrigante. Este un exemplar absolut explicit, exclusiv și fabulos, o explorare de piele orientală decadentă cu chemare hipnotizantă care captureaza un aer rarefiat. Evocă conversații intime și momente private în care fanteziile devin realitate.

Acest parfum face parte din ediția Private Blends și a fost lansat în septembrie 2017 în cadrul New York Fashion Week după prezentarea colecției Tom Ford SS18 show și a fost ințial comecializat doar în boutique-ul brandului, de pe Sloane Street, New York City. Acum este disponibil și în România prin Obsentum. Cum miroase? Notele de migdale amare și boabe de tonka, îmbinate cu acordurile de piele și cahmerean, îndulcite fin cu salvie și iris (which I love in any combination) sunt un deliciu olfactiv.  Sticla neagră, mată m-a cucerit din primul moment și pot spune că TF Fucking Fabulous e acum aroma care îmi aduce aminte de zilele petrecute la Istituto Marangoni la Milano, concertul Beyonce, momentele frumoase petrecute cu el la Roma și în fine, de vara lui 2018.

Parfumul este unisex, deci poate fi folosit și de iubitul tău (că invers – nu trebuie să mai menționez – merge deja, în sensul că cel puțin eu îi folosesc tot timpul parfumurile masculine). Un alt preferat al nostru de la Tom Ford este Tuscan Leather, deci notele de piele m-au atras și la Fucking Fabulous, notele de vanilie care rămân în urmă sunt din nou foarte plăcute, de vreme ce boabele de tonca fac din acest parfum unul foarte special și greu de uitat. Genul de parfum după careîntorci capul, because it’s fucking fabulous!

 

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW