FOLDER: Rochia de banchet

FOLDER: Rochia de banchet

Partea I

Se apropie luna iunie, și New York-ul seamănă cu o lumânare parfumată Diptyque: fierbinte și parfumată, frumoasă și strălucitoare. Se întunecă atât de târziu acum, încât aproape că nu mai facem diferența între zi și noapte. Dar nici nu ne pasă. În această perioadă a anului, teritoriul nostru – cunoscut și sub numele de Upper East Side – se bucură de libertate absolută. Și asta pentru că părinții noștri sunt prea ocupați cu partidele de polo, petrecerile în aer liber, meciurile de tenis și golf organizate la reședințele noastre de la țară din Ridgefield, în Connecticut, Bridgehampton, în Long Island; Newport, în Rhode Island; sau Mt. Desert Isle, Maine, lăsându-ne pe noi să conducem orașul. Nici nu am plecat vreodată de la cârma lui. Numele noaste se regăsesc în capul listei de oaspeți, invitați la cele mai exclusiviste restaurante, cluburi și hoteluri din Manhattan încă din ziua în care ne-am născut. Am jucat mereu un rol important pe scena socială din oraș. Întreaga insulă este și a fost întotdeauna a noastră, dar – odată cu venirea lunii iunie – vine și momentul absolvirii, iar pentru noi – elevii din ultimii an de liceu – asta înseamnă că va trebui să ne luăm rămas-bun de la viața de liceean. Cu toate acestea, nu trebuie să cădem pradă unui sentimentalism exagerat. Este timpul să ne facem remarcați. Dacă ceremonia de absolvire va ieși așa cum ne dorim, vom avea în curând parte de masinile visate. Este rândul nostru să fim zgomotoși, nesuferiți și mai frumoși ca niciodată. Și pentu că nimeni nu-și va manifesta dezaprobarea (de parcă ne-ar și păsa) a sosit clipa în care ne putem face de cap.

Iată cinci motive pentru care ar fi bine să ne distrăm cum n-am mai făcut-o niciodată:

1) Este al naibii de plictisitor să învățăm pentru examenele finale.

2) Se apropie vara. 

3) O merităm pe deplin.

4) Tensiunea a atins cote maxime, așa că trebuie să ne răcorim cumva.

5) Este ultima noastră șansă. Majoritatea vom pleca în vacanța de vară, apoi la colegiu. Și cu asta basta.

Înainte de a o lua razna și de a face un lucru pe care s-ar putea să-l regretați, va trebui să vedeți dacă relația dintre voi și prietenul vostru este destul de puternică încât să reziste pe parcursul verii și pe durata facultății, în ciuda distanței ce vă va despărți. Imaginați-vă înconjurate de masculi bronzați, bine făcuți, îmbrăcați în pantaloni scurți de surfing, marca Billabong, cu picioarele goale și pline de nisip, care vă invită la o plimbare cu mașinile lor originale Cabriolet! Gândiți-vă ce veți simți când îți veți vedea pe studenții din campus ducându-se la dușurile comune, îmbrăcați doar în boxeri J. Crew, cu buline albe și verzi-mentă! Credeți că veți rezista? Ce rost mai are să suportați suferința îndelungată a unei separări când, de fapt, vă puteți despărți chiar acum? Între timp, v-ați distra cu tocilarul timid și adorabil care v-a fost partener la orele de dans din clasa a cincea și care în prezent a înregistrat o evoluție remarcabilă. Nu aveți nimic de pierdut. Ați putea, de asemenea, să vă prefaceți prietenoasă cu fosta colegă din clasa a șaptea, fata cu părul slinos și dinții ieșiți afară, pe care ați uitat s-o invitați la petrecerile organizate de ziua voastră. Astfel îi veți oferi prilejul să se laude colegelor de la facultate cu prietenia voastră, arătându-le cu mândrie fotografia din albumul de liceu și spunând: ”O vezi pe tipa asta faină? Era una din cele mai bune prietene ale mele.” Dar nu încercați să reaprindeți flacăra unor iubiri de mult apuse și nici să reînnodați prietenii distruse!

Nu știu cum sunteți voi, dar eu trec printr-o criză cumplită provocată de festivitatea de absolvire. Pentru majoritatea școlilor particulare de fete, ceremonia este extrem de importantă. Elevele trebuie să poarte rochii albe și lungi, mănuși albe și pantofi albi. Exact ca la o nuntă, doar că aici ne vom elibera, nu ne vom lega la cap pentru toată viața – uraaa! Ne bântuie însă o întrebare: alegem modelul de rochie de la Oscar sau nu? Adică din colecția Oscar de la Renta. Dacă optați pentru această variantă, veți purta, probabil, același model de rochie ca alte șase colege, deși știți că veți arăta mult mai bine decât ele. Și în plus, avantajul alegerii unei rochii albe este acela că puteți oricând s-o vopsiți și s-o purtați din nou. Da, chiar așa – de parcă veți mai dori s-o mai purtați vreodată!”

(Gossip Girl – cei mai buni dușmani)

Ei bine cam așa o să vă simțiți foarte foarte curând, dacă încă nu ați intrat deja în febra sfârșitului de an. Materiile pentru bac își anunță deja tezele și majoritatea dintre voi v-ați apucat deja de învățat, ceea ce nu e rău. Fetele noastre de la Unirea, îmbrăcate în cămăși strâmte albastre deschis, cu fuste în carouri, un slims și o apa plată în mână, continuă pauză de pauză aceleași discuții despre ținuta de banchet, asta pentru că Unirea nu are problema altor licee – cum ne îmbrăcăm la festivitate. Toată lumea știe prea-bine, cum de ani buni, la Unirea, în ziua festivității porți uniforma cu mai mult drag decât în toți anii de liceu – dacă se poate în format complet. Sute de absolvenți de vor îndrepta spre Sala Polivalentă și în acest an, cu emoție, cu nesiguranță, cu o anume teamă de ce va urma mai departe și totodată, cu gândul la seara ce va urma festivității – banchetul!

Îmi și amintesc câte certuri au fost la noi în clasă din cauza rochiilor, cum ne alegeam materialul din timp, mergeam după ore la Luxor să vedem dacă a venit voal dinăla sau nu. Ca să te asiguri că nu te vei trezi cu încă 2-3 persoane cu aceiași ținută ca a ta exista o regulă de aur: nu-ți cumperi rochia, o faci la comandă, sau dacă o cumperi te asiguri că e un model unicat. După nopți întregi pe tumblr, weheartit, models.com, chictopia, după ore în șir de vizionări play/stop ale prezentărilor de primăvară vară de la Paris și Milano, când te-ai decis că-ți faci rochia la comandă și deja ai ales modelul, culoarea ai două variante: ori strigi în gura mare și fluturi poza – asta e rochia mea de banchet să știe tot poporul, ori nu spui la nimeni nimic, dar așa – să știe doar mama :))

Ținuta de banchet trebuie să fie elegantă, să îți taie respitația. Punct. Fiecare dintre voi vrea să strălucească din toate punctele de vedere în acea seară. Trebuie, musai, să arăți impecabil – e ultima seara oficială cu toți colegii de an și colegii de clasă și e de preferat să-și amintească de tine într-un mod cât mai fabulos. M-am gândit foarte mult ce rochie mi-aș alege, dacă aș avea în iunie banchetul – aș rămâne la același model sau aș schimba ceva? Aș păstra oare culoarea? Multe multe întrebări cred că sunt și-n capul vostru așa că o să o luăm pe rând, despicând fiecare detaliu al unei ținute de banchet. Sunt lucruri care sunt făcute pentru tine și care ți se potrivesc și care nu. Și pentru a arăta impecabil, trebuie să iei în considerare toate aspectele.

PANTOFII

Chiar nu trebuie să te uiți la bani când vine vorba de pantofii de banchet – nici nu mai contează atât de mult ce rochie ai ales, atunci când ea vine la pachet cu o pereche de pantofi eleganți, foarte foarte înalți, cu toc cui, care să întoarcă privirile. Ale colegelor de clasă și ale băiatului care vrei să te invite la dans, știi tu… Eu am ales o pereche de wedges-uri, din nevoia de comoditate, din obsesia mea din acea vreme pentru wedges-urile roz nude din chiffon de la Ghivenchy. Nu a fost neapărat cea mai bună alegere – nimic nu se compară cu modul în care un toc de 15cm face glezna și piciorul, recent bronzat să arate. Delicios – un fel de piersică proaspăt feliată pe o farfurie lată, albă. Iese în evidență. Acest tip de pantof este, ce-i drept o variantă pentru acelea dintre voi care nu sunt obișnuite cu tocuri 24/7, sau chiar sunt genul care se plimbă toată ziua în Converși și jeanși prespălați. Am vorbit de tocuri înalte – foarte înalte, pentru că sunt o  alegere personală – mie îmi plac tocurile înalte în primul rând pentru că nu sunt foarte înaltă eu de felul meu și în al doilea rând pentru modul în care arată piciorul încălțat cu atâția centimetrii. O pereche de pantofi pe crem, negru sau roșu se vor potrivi de cele mai multe ori, la orice ținută, dar dacă ești genul de fată care-și iubește pantofii, alege o culoare tare – verde smarald, verde mentă, burgundy, mov, sau de ce nu un pattern de piele de șarpe, verde închis, sau galben.

ROCHIA

 • Lungă

Până la pământ, poate și cu vreo 20-30 cm mai lungă în spate. Elegantă, dintr-un material care are cădere, diafan. Fie că alegi o culoare puternică sau una pastelată, rochia asta trebuie să strige eleganță! Gândește-te că ai destule nopți de club în față care-ți permit rochii scurte. Gucci 2011 e exemplul perfect de colecție în care sunt prezentate nenumărate modele, interpretări ale rochiei lungi, diafane, din voal. Mergi pe simplitate, pe eleganță și bun gust. Din nou, e o alegere personală, probabil multe dintre voi v-ați gândit la o rochie scurtă din nevoia de mobilitate. O rochie lungă crăpată pe picior, de sus până jos îţi va oferi libertate de mişcare. Rochia lungă, tip goddess îți va permite să mănânci cât vrei fără să te gândești la urmări, să consumi băuturi acidulate, nu mai punem că avantajează orice tip de siluetă. Uită de rochia lungă tip sirenă – nu îți permite o mobilitate bună.

Remember: Dacă nu porţi acum o rochie lungă atunci când minune? Go for super elegant, breath-taking!

 • Scurtă

Rochia scurtă este de cele mai multe ori o alegere bună dacă nu ești foarte înaltă. Dacă ai ales un astfel de model ești deja probabil conștientă de faptul că pierde teren în fața unei rochii lungi pentru că are nevoie de niște picioare impecabile, mai ales dacă e și strâmtă. Dacă ești fericita posesoare a unei perechi de craci gen Gisele Bundchen, nu mai aștepta – rochie scurtă scrie pe tine. Mi-au plăcut întotdeauna modele de la Balmain și Versace.

 • Mullet

O reinterpretare reușită a rochiei lungi, cu un hint de sexy: scurtă în față. Fie că optezi pentru o trenă detașabilă, fie că mergi pe un model din voal, lejer, cu falduri în față, rochia tip mullet va fi o alegere bună pentru că este o rochie-spectacol. O rochie frumoasă, genul de rochie care e lungă și totuși nu. Alături de rochia lungă, face parte din tipul de rochii care atrage toate privirile. Anteția va fi, ca și la rochia scurtă focusată pe picioare, deci poți merge lejer pe simplitate în partea de sus – o tăietură simplă, la baza gâtului, sau una largă, lineară, care urmărește linia umerilor și care conferă eleganță.

 • Culorile

Culoarea rochiei este o alegere care trebuie făcută cu mare atenție în funcție de piele. Era treaba asta referitoare la culoarea venelor de la încheietura mâinii – Persoanele ale căror vene de la încheietura mâinii par albastre intra în categoria de tonuri reci, pe când cele ale căror vene par verzi, se preteaza mai degraba la tonuri calde. Cam așa afli ce culori ți se potrivesc, natural, cel mai bine pielii tale. (Acuma îți verifici venele :)) ) Oricum, mai departe e de știut că majoritatea dintre voi o să mergeți la solar înainte de banchet deci treaba asta nu mai rămâne neapărat valabilă – nu că vi s-ar schimba prin bronz culoarea venelor :)), dar se știe că modul în care verdele smarald arată, de exemplu, pe pielea bronzată este diferit de modul în care arată pe o piele albă ca laptele. Eu am tenul puțin mai inchis, dar în general merg pe culori calde, tot timpul mi s-a părut că nu-mi stă (prea) bine cu albastru – mai mult mi se pare că mi-e tot timpul frig și ajung, de cele mai multe ori, să îl combin cu nuanțe calde de maro sau auriu.

Cromatica ținutei trebuie să îți placă ție în primul rând, așa că poți uita de tendințe, dacă-i până acolo. Sunt sigură că ai deja o culoare în minte și că te bântuie de ceva vreme. Încă din clasa a IX-a visam să am părul lung, ciocolatiu, în bucle și o rochie albă, aproape ca de mireasă la banchet. Nici nu mai știu câte discuții de acest gen am avut cu colegele de liceu…Prea multe! Așa am ajuns să-mi fac o rochie de banchet crem, cu o trenă din peste 7 metri de voal delicat, care plutea la fiecare pas, rochie care a fost lăudată și de către profesori în seara cu pricina. Ține minte: este o culoare care îți place.Toate culorile sunt frumoase, atunci când îți place ceea ce porți, când îți vine bine. Se poartă verdele mentă, colegele de clasă nu încetează să mai vorbească despre culoarea asta și…și ce? Sincer? Dacă tu te-ai văzut întotdeauna în rochie lungă, rochie, cu o curea subțire, împletită, aurie, la mijloc? Dacă totuși ai două culori în minte dă cu banul: în timp ce moneda este în aer, o să ai o variantă în minte – una, nu două. Asta-i culoarea rochiei tale de banchet! Și încă o treabă – multe, foarte multe vor avea rochie neagră, asta din seria ”o să încetez să port negru când or să găsească ăștia o culoare mai închisă”, nu că nu ar fi și negrul o culoare elegantă – dar ce ar fi să salvezi materialul ăla negru pentru atunci când nu-ți vei mai permite să porți culori din doamne-știe-ce-motive sau, mai bine o înmormântare? Nu multe s-au gândit la verde smarald, la mov regal, sau burgundi – așa că e timpul să profiți de asta! Încearcă totuși faza cu moneda…:))

to be continued…

Soon: Ziua banchetului – cum te pregăteşti, pe ce merită să dai banii şi problema machiaj+păr. Click aici şi dă like la poză! 

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

 • Oana Coman, 20 aprilie 2012 at 18:04

  Ha, eu am avut o salopetă (pentru că eram obsedată în perioada aia) din mătase mov, cu pantalonii largi, parcă era o rochie lungă şi cu un cordon făcut dintr-un fular rozuliu. :)) Custom made by buni! 😀

  0
  • alinaceusan, 20 aprilie 2012 at 18:09

   nice stuff si la salopeta m-am gandit, dar trebuie sa fie foarte eleganta dintr-un material usor..

   0
   • Oana Coman, 20 aprilie 2012 at 18:14

    A fost. Plus că “pe vremea mea” :)) am fost printre singurele cu picioarele acoperite :)), nici nu se gândea lumea la rochii lungi, decât Izabella Magos (trebuie să o ştii) a avut rochie lungă. Voi aţi adus mai tare moda cu rochiile lungi. Like bosses :))

    0
    • alinaceusan, 20 aprilie 2012 at 18:20

     Dap, se mai schimba lucrurile 😀 de abia astept sa vina vremea faina!

     0
 • sara, 20 aprilie 2012 at 18:07

  faina postarea. am in minte rochia pt banchetul de cls a12a inca de pe cls a8a:)) si aceea o sa o si fac:D

  0
 • lmodea, 20 aprilie 2012 at 18:22

  Super postul, cred ca ajuta mult pentru doritoarele de rochii pentru banchet:D. Pozele sunt perfect alese, rochiile de asemenea.
  Felicitari!

  0
 • Saci, 20 aprilie 2012 at 18:32

  super fain articolul. acum is in clasa a XII-a si am aceasi parere! Dar de multe ori ne gandim la ceva si cand probam o rochie total diferita parca ne place mai mult.De exemplu eu de un an tot ma gandeam la ce rochie vreau, si am gasit o poza cu o rochie superba tip mullet, bufanta dar imi era frica sa mi-o fac, si am gasit o rochie total diferita si deja mi-am si cumparata! Iar cum si spuneai, banchetu’ ii ceva special si toata lumea ar trebui sa se imbrace mai elegant ca ai timp sa-ti iei rochiile de disco si pe la Jazz, si sincer cand ai timp sa porti o rochie lunga? Numai de banchet si poate cateva nunti!

  0
 • Oana, 20 aprilie 2012 at 18:42

  hei :),am așteptat mult articolul ăsta și vreau să cer o părere și din partea ta..eu am fost “mai șmecheră” (not) și mi-am luat pentru banchet o pereche de pantofiori verde-mentă(așa cum sunt și mai sus) și nu știu ce rochiță să îmi aleg astfel încât să se potrivească,dar să nu fie foarte colorată ținuta per asnsamblu..mulțumesc anticipat! 😀

  0
  • alinaceusan, 20 aprilie 2012 at 18:51

   Oana poţi alege clasicele alb negru crem bej maro gri sau poţi opta pentru corai, mov, portocaliu, în funcţie de culoarea care iti place mai mult. Dacă alegi clasice le poţi asorta cu auriu-argintiu ca accesorii, dar alege un singur metal. Poţi combina auriu cu argintiu dar de cele mai multe ori arata nasol…:D

   0
   • Oana, 20 aprilie 2012 at 19:14

    mulțumesc pt sfaturi :D.o să îmi dau silința și sper să și găsesc rochița în culoare neutră pe care să o combin cu auriu 🙂 mersi încă odată 😀

    0
 • Gabriela Puscasu, 20 aprilie 2012 at 19:21

  Bai adevarul e ceva cu rochia de banchet. E speciala, e prima ocazie pt multe fete pt a se imbraca elegant. Cand am terminat eu liceul era moda rochiilor scurte, 2 fete aveau lungi. Acum uitandu-ma in pozele de atunci , regret enorm alegerea dar nu exista oricum alta optiune. Toata lumea are perioade si perioade din punct de vedere financiar.

  Am 1.55 si eram complexata tare atunci, aveam si alte gusturi, acum…nu ies din tocuri de minim 12 si nu stiu cum sa fac sa mai gasesc rochii si fuste lungi.

  Deci cum zice Alina, e foarte foarte importanta, poate nu va dati seama acum, dar cand va veti uita in urma la poze, o sa intelegeti.

  O intrebare am Alina, poze cu rochia ta? Pe unde gasesc?

  Scuze pt commentul lung.

  0
 • Alexandra C., 20 aprilie 2012 at 20:14

  Alina…ce zici de modele de rochii de la Zuhair Murad?mie imi plac foarte mult!felicitari pentru postare!;)

  0
  • alinaceusan, 20 aprilie 2012 at 20:45

   de acolo era inspirata, din una din rochiile lui rochita mea de banchet, mult mai simpla, se-ntelege

   0
 • Diana, 20 aprilie 2012 at 20:20

  Foarte interesant articolul! Eu insa am o problema cu materialul, pentru ca cred ca tinuta unei rochii este data mai ales de material imi doresc ca acesta sa fie de calitate(sa arate bine in principiu) si nu prea stiu unde sa caut:( Ai putea sa ne indici niste locuri atat in Mures cat si in Cluj, mi-ai fii de mare ajutor! Merci mult! 😀

  0
 • Aiyana, 20 aprilie 2012 at 21:54

  Ce pacat ca nu era blogul tau si postarea asta acum ceva anisori, cand am absolvit 🙂 Can I get another chance? 😀

  0
 • Iulia, 21 aprilie 2012 at 6:36

  Stie cineva unde as putea sa-mi fac rochia pt banchet in Bistrita?

  0
 • Diana, 21 aprilie 2012 at 6:50

  Merciii esti o scumpa!;D

  0
 • cristina, 21 aprilie 2012 at 8:03

  Ceva magazine cu rochite frumoase (ce ar merge la banchet) prin Cluj?Daca sti mi-ai fi de mareee ajutor. Foarte tare tot ceea ce faci,tine-o tot asa!

  0
  • alinaceusan, 21 aprilie 2012 at 10:12

   Am sa scriu saptamana viitoare 😀 cand ajung la Cluj

   0
   • cristina, 21 aprilie 2012 at 12:19

    Astept:)

    0
 • Daiana, 21 aprilie 2012 at 9:55

  Ai perfecta dreptate ! odata terminam clasa a 12-a , si nu de multe ori avem ocazia sa purtam o rochie lunga cu trena si mai lungaaaaa .100% asa voi avea rochita la banchet , scurta in fata si cu trena . trebuie sa “sclipim” de eleganta si divinitatee :)))) sa fim cele mai frumoaseee . pantofii din poze sunt superbi , nici nu stiu ce as alegeeee 😀

  0
 • O.H., 21 aprilie 2012 at 10:53

  Am 1.60 ce m-ar avantaja mai bine o rochie scurta sau una lunga?
  Cat despre pantofi ma gandeam sa fie bej cu platforma,apar intro poza pe care ai postat-o,si atunci cam ce rochie sar potrivi mai bine?.

  0
  • alinaceusan, 21 aprilie 2012 at 11:18

   o rochie intr-o culoare tare: rosu, albastru royal sau verde smarald scurtă sau mullet, Poti merge si pen lungă dar musai cu umerii goi si crapatura mare de tot pe picior

   0
 • sfatuitoarea, 22 aprilie 2012 at 8:54

  Bună Alina!
  Eu sunt Sfătuitoarea și tocmai mi-am deschis un blog cu sfaturi. Poate vrei să arunci o privire, tu, sau cititoarele tale. O zi frumoasă!

  http://sfaturirelatii.wordpress.com/

  0
 • Iulia Romana, 22 aprilie 2012 at 13:52

  Hello !Eu am banchetul anul asta si deja incepeam sa ma stresez ca nu stiu ce vreau 🙂 Eu aveam urmatoarea dilema: se merita sa dai mai multi bani pe rochie, sa fie lunga, colorata & spectaculoasa sau sa iti iei o rochie scurta, simpla, pe care sa o poti purta si la evenimente mai putin..stylish, ca sa zic asa , pe care sa o accesorizezi foarte bine ? Sa investesc mai mult in rochia in sine sau in pantofi, plic si alte accesorii ?

  Hugs xx

  0
 • Tania, 22 aprilie 2012 at 22:08

  Buna Alina:* am vazut poze de la banchetul tau si ai fost absolut superba! Dar mereu m-am intrebat daca nu ti-a fost incomoda trena… La dansat, chiar la mers. Bafta cu blogu in continuare, e foarte tare :*

  0
 • D, 23 aprilie 2012 at 9:14

  Unde as putea gasi in Mures niste platforme frumoase si comode?

  0
 • Tania, 23 aprilie 2012 at 11:29

  Hei Alina :* am vazut poze de la banchetul tau si ai fost absolut superba! dar ma intrebam daca nu te-a incomodat trena? la dansat sau chiar la mers…
  bafta in continuare cu blogu, e super tare! :*

  0
  • alinaceusan, 23 aprilie 2012 at 14:17

   Să şti că nu m-a incomodat, ba chiar mi-a plăcut, iar când am mers în club am desfăcut-o – pentru că era detaşabilă

   0
 • Bianca, 23 aprilie 2012 at 14:32

  Buna! Si eu am anul acesta banchetul si am ales o rochie rosie, tip mullet si singura problema e ce pantofi sa aleg. Eu m-am gandit la niste sandale negre. Oare e ok?

  0
  • iDA, 30 aprilie 2012 at 20:17

   Parerea mea ca ar merge mai bine o pereche de decupati cum sunt cei postati aici in ultimul rand beige nude.Rosu cu negru e cam comun.

   0
 • Cristina, 25 aprilie 2012 at 8:54

  Am sanse sa-mi gasesc in cluj rochita pentru banchet? ceva magazineee:-??

  0
 • Ana Maria, 28 aprilie 2012 at 13:53

  Sunt obsedata de rochitele tip greco-roman,dar lungi…. nu ma avantajeaza rochitele scurte.Mi-ar placea daca ai posta cateva modele.As prefera sa fie ceva simlpu,elegant,dar care sa atraga privirile asupra mea.Atept cu nerabdare.Multumesc!:)

  0
  • Ana Maria, 28 aprilie 2012 at 13:55

   Am uitat…sunt din Sibiu.Mi ai putea recomanda un magazin care sa aibe ceea ce imi doresc?Mersi!!!

   0
   • alinaceusan, 28 aprilie 2012 at 18:49

    nu am prea umblat prin sibiu…am fost doar o data, nu as putea spune…

    0
 • Andreea, 14 aprilie 2013 at 11:57

  Hey, ar merge un articol nou cu ideii de rochii pentru banchet :> :*

  0
 • theredorchid, 8 mai 2013 at 8:02

  Mi-a placut foarte mult articolul tau, Alina. Recunosc ca m-am relaxat citindu-l.
  Eu am optat anul trecut, la balul de absolvire, pentru o rochie lunga rosie. Si a fost cea mai buna alegere posibila pe care am putut sa o fac!

  Poza aici: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=429304163775812&set=a.147408215298743.26918.100000886975519&type=1&theater

  Te pup Alina!

  http://theredorchid.wordpress.com/

  0
 • Avra, 15 mai 2013 at 11:56

  Buna as avea o intrebare daca la banchetul clasei a-XIII-a ar merge sa port o rochie alba pana deasupra genunchilor si pantofii albi, unghiile rosii,cercei rosii si o gentuta neagra? Va Multumesk astept un raspuns.

  0
 • Avra, 15 mai 2013 at 11:57

  Astept un raspuns urgent pentru ca banchetul este maine.

  0
 • Änee Marieé, 1 august 2013 at 22:09

  Buna as vrea si eu o parere de la tine …Ador rochia asta : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151680110436708&set=pb.92665856707.-2207520000.1375394506.&type=3&theater
  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151647119211708&set=pb.92665856707.-2207520000.1375394534.&type=3&theater
  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151647149071708&set=pb.92665856707.-2207520000.1375394534.&type=3&theater

  Nu am gasit’o pe site … Si la croitor imi e frica sa o fac .. daca nu imi sta bine eu sunt si mica de inaltime am 1,61 …Daca mai ai tu rochii lungi , scurte nu conteaza te rog sa imi lasi si mie link’urile …Stiu ca mai e pana la banchet , dar vreau sa am o rochie de neuitat sa zic :)) ..Sau daca ai tu idei de rochii .. nu vreau sa vad la banchet inca o fata cu o rochie ca a mea .

  0
  • alinaceusan, 17 august 2013 at 19:23

   Rochita e extrema! Si extrem de simplu de facut. Apeleaza la Alinka (Alina Fîrte din Baia Mare) sau un designer local. Eu zic ca merita incercat. Modelele astea sunt insa putin sensibile: ai grija sa nu se vada prea multa piele. Eu as merge pe un visiniu – deep burgundy sau un rosu sangeriu….

   0
 • Alexandra, 13 martie 2015 at 16:51

  Buna.As dori o parere in legatura cu rochia pt banchet…daca am 1.60 inaltime e ok sa aleg o rochie lunga?

  0
 • Andreea Trandafir, 30 martie 2017 at 16:04

  Hei!Am ales ca la banchetul clasei a 8a sa port o salopeta portocaliu piersica cu spatele gol,având în vedere că sunt cam înaltă și am forma corpului pară.Am făcut o alegere potrivită?

  0
  • Alina Ceusan, 2 aprilie 2017 at 13:14

   Din pacate nu pot da un raspuns fara sa te vad, doar bazandu-ma pe aceste randuri scrise, daca vrei sa te ajut incearca sa-mi trimiti un email cu niste fotografii si mai multe detalii.

   0

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW