FENTY Wins Urban Luxe Award

FENTY Wins Urban Luxe Award

Nu putem decât să ne bucurăm de momentele în care media promovează și susține femeile puternice – ce înseamnă să fii o femeie puternică? Să fii încrezătoare în pasiunile tale, să le transformi în realitate și, mai ales, să inspiri și alte persoane să își găsească vocea prin autenticitatea ta.

Când spun “o femeie puternică care mă inspiră”, Rihanna este unul dintre numele care îmi vine numaidecât în minte. Cântăreață, creatoare de make-up, designer vestimentar – o artistă și o femeie de afaceri – aceasta a reușit să dea naștere propriei sale semnături și anume să confere contur tuturor lucrurilor care  o definesc. Într-un singur cuvânt: FENTY.

Sugerând numele de familie al acesteia, noțiunea de FENTY aduce o abordare nouă și mult mai reală a noțiunii de frumusețe în media cât și în industria modei și anume că a fi frumoasă înseamnă a fi fără ezitare cea mai bună versiune a ta și de a lăsa acea încredere să radieze.

Astfel, FENTY Beauty este despre regăsirea iubirii față de noi precum Rihanna a reușit să o găsească pe vremea când se juca cu fardurile mamei sale – “machiajul a devenit armura mea” – , colecția de lenjerie FENTY este cu totul despre feminitate și glorificarea senzualității elegante care nu face nimic altceva decât să valorifice femeia, iar brandul de haine al artistei? Simplu, este vorba despre autenticitate.

Manifestându-și atât sufletul cât și creativitatea prin intermediul muzicii, Rihanna s-a gândit să privească totul dintr-o nouă perspectivă, dând naștere stilului FENTY, un stil contemporan cu ușoare urme retro care pune  în lumină trăsăturile fiecărei persoane. Ideea de a radia continuă și aici, urmată de generozitate, onestitate și transparență – câteva dintre valorile brandului.

Astfel, ajungem și la Urban Luxe Award unde Rihanna nu a reușit decât să surprindă prin apariția de pe covorul rosu. Aceasta a fost alcătuită din piesele vestimentare ale colecției noi FENTY, sugerând o propunere neobișnuită dar atrăgătoare a unei ținute de seară. Piesa de bază a întregului look a fost readaptarea hanoracului de tip jachetă dus către o direcție mult mai elegantă și extravagantă.

“The new drop works around the clock of a woman’s day, according to the brand notes. From the high stakes morning meeting to the evening event with a dress code. Work hard, play harder is the mood.”

Într-o altă ordine de idei, colecția sugerează un fel de “woman on the run but never out of style”.

FENTY a câștigat premiul Urban Luxe, Rihanna fiind prima femeie de culoare câștigătoare a acestor premii. Această victorie  reprezintă un pas important în cariera artistei, cât și o schimbare proeminentâ în industria frumuseții și a modei.

Datorită minților noi, pline de pasiune și mult mai deschise, mentalitatea de a fi o etichetă ușor-ușor dispare, iar FENTY este unul dintre personajele cheie care încurajează mai mult diversitatea și sporirea încrederii de sine.

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW