Fashion show – backstage insider

Fashion show – backstage insider

Probabil singura prezentare de acest gen pe care Mureşul a meritat să o vadă. Am insistat în mod deosebit ca fetele să aibă acelaşi styling şi am reuşit, în sfârşit, să văd o prezentare în care părul şi machiajul este la fel pentru toată lumea. Fără alte derivări stilistice, fără încreţiţuri, fără demonstraţii ale stiliştilor despre cât de fain ştiu ei să facă messy buns. Mi-au făcut mie unu fain, dar fetele au avut toate părul strâns în coadă şi smookey eye negru. Machiajul a fost realizat de Alexandra Morari, iar părul de cei de la Danielle Royal! Le mulţumim aşadar pentru prezenţă şi prestaţie. Cu toate că la început Paul s-a uitat la mine, în timp ce prindea un soi panglică aurie în jurul cozii unei fete:

-“Da toată lumea la fel..coadă..aşa? Nu facem un ceva umflat sus, un…”

-Nu! Toată lumea la fel.

…un moft de-al meu, împlinit! Dar nici măcar nu-i putem spune moft, dacă e aşa, pentru că a dat extraordinar de bine!

Pe la ora 3 am ajuns la No.1 şi am tăiat jumătate din hainele alea, care nu mi se pareau mie potrivite. Sfârşesc prin a împacheta 36 de ţinute – mi-aş fi dorit pe puţin 40, dar am preferat să ţinem o linie dreaptă, simplă, pe alb, negru şi accente de portocaliu neon pe alocuri. Ok, au fost câteva ţinute 100% portocaliu Hermes care au dat însă, foarte bine!

Fetele s-au descurcat extraordinar de bine, nu am decât cuvinte de laudă, pentru absolut toate, mai ales că sunt câteva care au prezentat pentru prima oară în viaţa lor. Cu siguranţă vom mai colabora! Deja căutăm încă o fată să pozeze împreună cu mine şi Carmen pentru bannerul de la No.1, o reclamă în stilul celor de la Dolce & Gabbana, dar asta după ce ne întoarcem din vacanţă. Mâine plecăm!

Au fost şi comentarii, au fost şi persoane care au apreciat, ca-ntodeauna! Ştiu că pot mai mul,t ştiu că se poate şi mai bine! – tocmai din această cauză, voi mai lucra pe acest gen de eventuri şi o să fie tot mai bine!

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

 • Oana, 4 august 2012 at 16:36

  The only way is up, de aici incolo. Vezi de “iei” ăla. 🙂

  0
 • Bea, 4 august 2012 at 16:45

  super tare, mi-as fi dorit sa particip si eu daca as fi fost din mures..oricum felicitari, frumos si elegant totul! 🙂

  0
 • mara, 4 august 2012 at 16:49

  niciodata nu vei putea satisface pe toata lumea. ce conteaza e sa fi tu multumit. mie cel putin mi-a placut!!

  0
 • larisa, 4 august 2012 at 17:40

  foarte frumos eventul, insa parerea mea e ca trebuia sa urmaresti mai indeaproape machiajul fetelor, in sensul ca acel smokey eyes sa fi fost adaptat ca intensitate si ca suprafata pe fizionomia fetelor; unora nu le prinde un machiaj atat de intens. Si tenul ar fi mers mai mat, tocmai ca impreuna cu machiajul intens al ochilor sa nu para trashy. In rest, numai cuvinte de lauda 🙂

  0
 • Larisa, 4 august 2012 at 19:15

  felicitari alina pentru ce ai realizat, insa cum tu sti ca tii si apreciezi pareri sincere o sa iti spun si parerea mea : machiajul nu cred ca a fost potrivit pentru toate fetele, poate trebuia putin personalizat la fiecare cu putina culoare… insa poate ma insel eu te pup si felicitari

  0
 • Mara, 4 august 2012 at 21:55

  Daca tu numesti makeup-ul acela “smokey eyes” then you really are clueless, no offence. cat despre “fashion show”, e un eveniment excelent ptr experient ta personala, in rest…nu comentez, e prea usor sa critici the troll way…anyways, dilemma: am vazut poze de la feșăn șou si nu am prea inteles faza cu tinuta obligatorie; era plin de minori si oameni paraleli cu temenul de cockatail party; mi-a placut in schimb salopeta ta, ce nu am inteles a fost oribilitatea aceea de scuba diving suit de la hm; mi se pare extrem de trist ca lumea nu intelege conceptul de cocktail party..

  trebuia sa puneti o gorila la intrare, sa’si dea cu parerea, care e major si care e cockail dressed, macar se mai tria gloata. that being said, ta-da!

  0
 • Anna D, 5 august 2012 at 0:12

  Mi se pare super penibil, ca pe reclama aia din spate (chiar din prima poza), scrie “Meriti sa *FI* No.1”. Adica se face un eveniment de genul asta, si ei nu sunt in stare sa scrie corect gramatical….

  0
 • sigina, 5 august 2012 at 19:28

  foarte frumos! si eu cred ca a fost o idee buna sa aiba par/machiaj la fel 🙂

  0
 • Sandra, 6 august 2012 at 4:43

  Felicitări pentru prezentare, Alina!
  Abia aşteptam să văd cum a ieşit totul; fetele arată superb iar tuu, ei bine, fabulos!
  Mi-a făcut o deosebită plăcere să mă delectez cu ultimele tale articole acum, dimineaţa, la cafea.
  Felicitări din inimă! Te puup!Şi vacanţă plăcută, ţie şi Carmencittei!

  0

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW