Fashion Report: SPRING/ SUMMER 2020 BY OSCAR DE LA RENTA

Fashion Report: SPRING/ SUMMER 2020  BY OSCAR DE LA RENTA

„Să fac tot posibilul ca fiecare femeie să se simtă cât mai bine în pielea sa” – una dintre promisiunile pe care le-a făcut designerul în legătură cu viziunea sa artistică și care a oferit continuitate semnăturii sale. Oscar de la Renta, cunoscut pentru creațiile feminine care întruchipau sufletul fiecărei femei, a fost un designer care a adus o nouă perspectivă haute- couture-ului, fiind primul creator de modă care a reușit să aducă una dintre Primele Doamne pe coperta revistei VOGUE.

Dragoste pentru frumos, pasiune pentru viață, eleganța regăsită în simplitate – acestea au fost doar trei dintre motivele care s-au regăsit în schițele sale.Stins din viață la data de 14 Octombrie 2014, moștenirea Oscar de la Renta a fost dusă mai departe de către două suflete tinere și creative care au rezonat cu viziunea designerului, Laura Kim și Fernando Garcia, care chiar si astazi valorifica moștenirea pe care au primit-o cu grandoare și devotament.

Colecția de primăvară/vară pentru sezonul care urmează a reprezentat, într-un singur cuvânt, curaj. Potrivit celor doi designeri vestimentari, fiecare colecție în parte reprezintă un pas înainte către ceva nou, Oscar de la Renta fiind un adept al necunoscutului și al transformării acestuia în artă. Anul acesta, Laura Kim și Fernando Garcia s-au orientat către rădăcinile latino-americane ale designerului care s-a născut la Santo Domingo.

Cu toate că sângele latin se regăsea mereu subtil ascund în rochile lui Oscar de la Renta, colecția de anul acesta a insistat mai mult asupra acestui detaliu, aducând un tribut designerului cât și iubirii fața de femeie.

Un cadru exotic și construit în detaliu, culori calde și ușor pudrate, materiale vaporoase – acestea au reprezentat câteva dintre „personajele” care au conferit viață acestei prezentări de modă, un splendid vis al unei nopți de vară.

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW