Fashion Radar – This week’s best of on Social Media

Fashion Radar – This week’s best of on Social Media

După opt ani de existență pe piață, Urban Decay a anunțat în această săptămână că va întrerupe paleta inițială Naked eye shadow.

De la lansarea sa în 2010, paleta iconică neutră a celor de la Urban Decay a adus vânzări record, devenind predecesoarea unui număr nou de palete precum Naked 2, Naked 2 Basics, Naked 3, Naked Heat, Naked Petite Heat, Naked Flushed, Naked Skin Shapeshifter și Naked Ultimate Basics palete.

 Kandee Johnson, Christen Dominique, Katy DeGroot, Shayla Mitchell și Chrisspy sunt printre celebritățile care s-au alăturat ambasadorului de marcă Urbal Decay, Nicole Richie, pentru a filma o creație video prin care și-au manifestat respectul și omagiile față de paleta atât de apreciată.

 Wende Zomnir, partener fondator al Decay, Urban Decay: “A fost un moment important în istoria noastră. Este puțin dureros să-ți lași trecutul în urmă, dar este esențial să evoluezi mereu. Ne va lipsi mereu Naked, dar intenționăm să transformăm durerea într-o măreție și mai mare. Urban Decay va continua să prospere în memoria și onoarea lui Naked – așteptați și vedeți.”

Designerul de lux CHANEL a făcut câteva valuri serioase în această săptămână după anunțarea primei lor game pentru bărbați. BOY de Chanel include creioane, creioane pentru sprâncene și balsamuri pentru buze și va fi lansat în noiembrie. Așa cum era de așteptat, proaspetele vești  au împărțit social media, mulți utilizatori criticând marca pentru o afișare dăunătoare a segregării de gen. Unul dintre utilizatori spune: “Sunt confuză de ce este necesar acest lucru.” Cu toate acestea, alții au lăudat marca, spunând că ei speră că deschide calea pentru alții și face progrese pentru a normaliza machiajul și în rândul bărbaților.

 ASOS și-a lansat cea mai recentă colaborare marcând astfel nostalgia anilor ’90,  folosind de data aceasta personajele din The Simpsons. Noua gamă streetwear are peste 30 de piese noi, iar designul ASOS x Simpsons oferă tricouri, pulovere, pungi tote, denim, pălării, costume de baie și genți de sport. În mod evident – stocul s-a epuizat imediat. Din fericire, a fost realimentat. Pentru cât timp? Având în vedere numărul de admiratori ai gigantului american, probabil că nu pentru foarte mult timp. Așadar, dacă ești fan Simpsons, dă o tură pe ASOS și comandă-ți favoritele.

 

Tom Hardy ține coperta revistei Esquire din luna Septembrie. Atât.

O să începeți noua săptămână cu mai mult avânt, asta-i clar.

Good night, babes!

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

  • irina, 27 august 2018 at 11:29

    Exact asa ar trebui sa fie un articol de fashion news. Felicitari Irina!

    0
  • Blair, 3 septembrie 2018 at 9:09

    Dispare pa;leta de culori Naked de pe piata? Chiar sunt printre preferatele mele , datorita nuantelor diferite de maro, gold. Ce sa mai, le ador si o sa le duc dorul dupa terminarea trusei ce o detin in prezent.

    0

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW