Fashion Radar: Must Have Looks For This Season

Fashion Radar: Must Have Looks For This Season

Dacă ar fi să ne gândim la ultimele lecții pe care le-am deprins de pe covorul roșu, cu siguranță ne-am gândi la costume, sub diferite forme și variate interpretări. Costumul și versatilitatea răsunătoare care gravitează în jurul lui, a fost preluat cu bucurie de mai multe personalități pe care ne place să le urmărim atât în lumina reflectoarelor, pe catwalk și la prezentări, cât și pe covorul roșu, la evenimente care fac turul internetului. 

 În onoarea faptului că, într-adevăr, un costum bun este de neegalat în impactul său (să nu mai vorbim de efectul subversiv al îmbrățișării unei categorii anterior restrânse la bărbați), ne-am gândit să vă prezentăm astăzi pe blog câteva propuneri pe care să le adaptați în stilul vostru vestimentar.

Costumul Oversized

La mijlocul lunii Octombrie,  Lady Gaga a participat la Elle Women Celebration in Hollywood, purtând un costum Marc Jacobs, despre care a mărturisit: “Am avut o revelație că trebuia să fiu împuternicită să fiu eu, astăzi mai mult ca niciodată”, a spus Gaga. “Pentru a rezista standardelor de la Hollywood, indiferent de ce înseamnă asta. Pentru a rezista standardelor de vestimentație făcute să impresioneze. Pentru a folosi ceea ce contează cu adevărat: vocea mea. “

“Am  încercat rochie după rochie astăzi pregătindu-mă pentru acest eveniment, corsete strânse, tocuri diverse, un diamant, pene, mărgele și mii de țesături, dar nimic nu se simțea bine [..]  după ce am încercat aproximativ 10 rochii, cu un sentiment trist în inima mea, că tot ce contează va fi ceea ce voi purta la acest eveniment, am văzut un costumul “, a declarat artista făcând referire la costumul Marc Jacobs supradimensionat care a impresionat audiența

The Skirt Suit

Așa cum Bella Hadid ne dovedește în mod regulat, anii nouăzeci s-au întors și nu oricum, ci în cea mai bună interpretare. Nu vom vorbi despre puloverele care amintesc de stilul grunge, mai degrabă despre rafinamentul elegant al lui Jil Sander și Prada. Bella a transformat fusta care se potrivește cu minimalismul modern, indicând subtil către alternative pe care trebuie să le urmărim în acest sezon. Costumele care au fusta definită ca element definitoriu sunt din nou pe val.

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW