Fashion Radar – Best of July on Social Media

Fashion Radar – Best of July on Social Media

 

Colaborarea Dapper Dan x Gucci iese în sfârșit la lumină! Timp de aproape un an, două legende – Gucci – și – Dapper Dan, the awesome Harlem couturier – au lucrat împreună la o colecție inspirată de stilul și atmosfera străzilor din renumitul cartier new yorkez. Inspirată de design-ul impresionant al străzilor din Harlem și de piesele aparținând anilor ’80 din arhiva lui Dapper Dan, colecția a venit cu propuneri complete de outfit, de la îmbrăcăminte, la încălțăminte și accesorii. Achizițiile se pot face online, de pe gucci.com dar până ajungem acolo, merită să ne uităm la câteva imagini realizate cu ocazia acestei campanii.

How awesome is this??

Avem vești inclusiv din partea producătorului de încălțăminte comodă și confortabilă din cauciuc, cei de la Crocs au lansat în luna iulie a acestui an o pereche de…papuci cu toc? Se numesc Cyprus V Heel și sunt SOLD OUT. Prețul?Pornind de la 37 lire sterline, cu modele care ajung și la 280. Din seria “because 2018 hasn’t been weird enough already…” 

Fără poze de data asta, cred că vă puteți imaginea oroarea.

Balenciaga a intrat de curând într-un conflict de proporții cu City Merchandise. Știți momentul acela când vizitați un oraș și la fiecare colț de stradă găsiți câte un magazin cu suveniruri? De la tricouri cu I LOVE NY, la magneți, brelocuri și în principiu, orice alt obiect pe care vi-l puteți imagina branduit, City Merchandise has it, mai ales când vine vorba de NY. Printre obiectele expuse în astfel de locații, se află și mărul discordiei dintre cele două companii. Balenciaga a fost invitată în instanță de City Merchandise sub acuzația de copiere a licenței creative a unei genți care portretizează orașul New York.

Riccardo Tisci, Chief Creative Officer @Burberry a postat recent pe Instagram noul logo al companiei. Pentru noua lansare grafică, prima din ultimii 20 ani, Burberry a lucrat cu designerul Peter Saville. Proaspăta creație a stârnit păreri împărțite în rândul audienței din online, primind comentarii legate de simpla alegere a unui nou font. Vă las mai jos postarea de pe Instagram a lui Tisci, împreună cu o serie de reacții.

Have a great sunday, babes!

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW