Fashion On A Budget/Polyvore & Other Affairs

Fashion On A Budget/Polyvore & Other Affairs

Sau cum să nu te ruinezi într-o singură rundă de cumpărături

A fost o etapă în viața fiecăruia dintre noi (sau poate doar în viața mea) în care nu înțelegeam mai nimic din prezentările de catwalk de la evenimentele de profil, indiferent că era vorba despre Milano, Paris, sau New York. Intangibil, ăsta era sentimentul. Cu timpul și cu ajutorul bloggerilor de profil, am ajuns împreună să înțelegem mai bine specificul acestor show-uri și să urmărim cu interes și curiozitate noile tendințe, pattern-uri si culori. Cred totuși că un adevăr deseori nerostit este acela că majoritatea pieselor vestimentare pe care le vedem pe catwalk la prezentările de modă și în general, tot ce este en vogue într-un anumit sezon, are valoare inspirațională pentru majoritatea dintre noi. Că ne formează ochiul, altfel spus. În fond, cu toții depindem de un buget, buget pe care îl distribuim pe lucruri care sunt importante pentru noi, care ne fac să ne simțim bine și ne asigură confort.

Articolul de astăzi de pe blog are o singură misiune – aceea de a vă ușura căutările printre umerașe si price tag-uri. Fix aici ajunsesem cu redactarea acestui articol atunci când site-ul polyvore a dispărut. De fapt, adevărul este că scriam și în paralel, lucram la câteva seturi care să exprime vizual tot ceea ce încerc să vă transmit prin cuvinte. Eram pe punctul de a salva un set cu influențe boho chic atunci când am fost redirectată către noul site, ssense.com. Polyvore is now ssense.

Istoria Polyvore datează de la începutul anului 2007. Fondatorul, Pasha Sadri, a creat platforma plecând de la propriile sale nevoi. Aflat în mijlocul unui proces de amenajare a noii sale locuințe, Pasha a creat colaje offline împreună cu soția lui, plecând de la intenția definirii unor board-uri inspiraționale care să le alimenteze creativitatea. De la offline la online a mai fost un pas, asta pentru că Pasha lucra ca inginer la Yahoo și dezvoltase un tool care l-a ajutat să pună fundația site-ului polyvore.com si care, doi ani mai târziu, ajunsese deja la patru milioane de vizitatori unici. Fast forward până în 2015, atunci când Yahoo achiziționează Polyvore pentru 200 milioane de dolari #ka-ching

Press fast forward again and here we are, 2018. Într-o după-amiază liniștită de aprilie, site-ul ssense.com a publicat următorul anunț pe Twitter:

În paralel, Polyvore a publicat următorul mesaj pe blog:

“Polyvore began 11 years ago with the mission of democratizing style and providing our community with a new way to discover and shop for things you love in fashion, beauty and home. Today we’re sharing with our global Polyfam the latest step on our journey: SSENSE, a pioneering international fashion platform known for its exclusive original content and curated selection of fashion and luxury brands, has acquired Polyvore. SSENSE will welcome our Polyvore community into their platform starting today. While this is bittersweet news, we’re excited for our community’s future within SSENSE!”

Revenind, noi am început să ne gândim la noi intrumente prin care să putem livra către voi, pe blog, set-uri care să vă inspire în alegerile vestimentare. Între timp, o să va las mai jos două propuneri de outfit pentru întâlnirile din această primăvară. Știu că povesteam undeva la început despre un outfit cu influențe boho, între timp mood-ul s-a schimbat, vă las să descoperiți mai jos. În orice caz, sper să vă placă rezultatul final. Am plecat de la ideea construirii unor ținute accesibile, on a budget, chiar dacă discuția legată de buget este una sensibilă. Ceva este clar, fiecare set gravitează în jurul sumei de 5-600 lei. Unde mai pui faptul că piesele pot fi purtate și separat, în alte combinații de primăvară, deci #te-ai scos. Putem considera conversația începută și mai mult, dacă veți dori, ne putem gândi la o rubrică recurentă cu propuneri de outfit-uri on a budget. Enjoy!

Pantaloni: 59,90 lei 

Sacou – 159,00 lei 

Sutien – 39,90 lei 

Cercei – 19,90 lei 

 Pantofi – 139,00 lei 

Geanta – 59,90 lei 

 Ochelari de soare – 24,90 lei

Colier 29,90 lei

Fustă: 129,00 lei

Bluză: 59,90 lei

Pantofi: 199,00 lei

Cercei: 23,90 lei

Ochelari: 49,90 lei

Geantă: 99,00 lei

 

Cheers to wonderful spring dates!

paint

 

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

 • Ewa Macherowska, 19 aprilie 2018 at 17:06

  Perfect outfits! 🙂

  0
 • ANA O, 24 aprilie 2018 at 19:24

  Nice combo for this skirt
  I wish wear all ?
  Look!

  0

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW