Fashion Corner: 2018’s Western Boots

Fashion Corner: 2018’s Western Boots

Cizmele Western. Un alt trend greu de ignorat în 2018, intens purtat și în egală măsură contestat. Practic vorbind, dacă sunteți într-un moment în care vă planificați achiziția unei noi perechi de cizme, ați putea lua în considerare această tendință recurentă a anului. Vestea cea mare? Cizmele cowboy sunt extrem de versatile, pot fi purtate cu pantaloni sau fuste, vara sau iarna, în outfituri de zi sau de seară. Le vei putea purta cu o rochie midi, cu o fustă mini, dar ar putea fi asortate și la o haină confortabilă acompaniată de un denim gros, potrivit temperaturilor de iarnă.

Înainte de a trece la propunerile noastre grafice pentru acest trend, puțin context. Raf Simons, un designer care a bifat colaborări cu cele mai mari case de modă, a propus o abordare nouă la un show organizat anul acesta, în cadrul unei prezentări Calvin Klein. Americana, așa cum și-a imaginat-o Simons, a dus sub lumina reflectoarelor cizmele western și ăsta probabil că a fost momentul 0. De aici, Fendi, Isabel Marant și alte nume din industrie au preluat și repetat ideea până în momentul în care a invadat feed-urile de street style.

Un outfit full western are potențial intimidant. Vă lăsăm mai jos câteva propuneri pe care le puteți prelua direct în feed-urile voastre, sperăm să va inspire. Enjoy!

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW