Eve Discovery – A Collection Of Stories

Eve Discovery – A Collection Of Stories

Fiecare clipă are o poveste. Și după cum v-am spus și în episodul de beauty la un moment dat, fiecare dintre noi ne scriem povestea chiar în aceste momente – prin ceea ce gândim, ce și dacă scriem, prin ce proiectam, prin dorințele pe care le aruncăm catre univers, reușim să clădim azi cărămidă cu cărămidă viitorul. Astazi vreau să vă răpesc preț de câteva clipe și să vă duc în povestea mea. Hai să descoperim împreună noile arome Eve Confidence și Eve Alluring lansate de AVON in colaborare cu Eva Mendes și lasă-le să-ți completeze momentele care merită sa fie colecționate.

Mă trezesc dimineața, fug peste drum să iau o cafea de la Habitat și-n astea câteva momente pregătitoare pentru noua zi, încerc să ma deconectez pentru o clipa și să simt – soarele-mi bate pe față, aerul tăios de februarie îmi pișcă obrajii și fiecare respirație e la sincron cu muzica din căști. Mirosul de cafea proaspat prajită, sunetul mașinii de cafea, laptele, zahărul, capacul. Asfaltul batut de talpi la unison, trecerea de pietoni si sunetul tocurilor groase pe fundal – dimineata îți inundă simțurile din toate colturile orașului. Ce port? Un sacou in carouri, sub el o camasa lunga, petrecuta, lăsată desfacută, cizme negre și Eve Confidence – un parfum cu un dry down lemnos. Eve Confidence este unul dintre cele trei parfumuri recent lansate de AVON in colectia lor Eve Discovery. Un parfum lemnos-oriental care vine cu multă fortă, dar păstrează totodată un buchet de note feminine, florale.

EVE DISCOVERY CONFIDENCE notes

BLACKCURRANT | FRANGIPANI | OAKWOOD

Si apoi sunt seri în care vreau să explorez noi emoții, să uit de zi și să-ntind noaptea pe o plaja. “Încă câteva ore și plecăm spre Barcelona” – îmi spun în gând în timp ce apăs pe pompită și un buchet de vapori coboară licărind în aer. Ochii îmi focalizează macro, pe moleculele de parfum din aer, iar fundalul care rămâne lipit, e format din trei pete mari de lumină colorată, derivată din farurile din trafic. E timpul pentru un alt moment, pe care îl pot închide acum într-o sticlă sub olfactivul: Eve Alluring. Îmi pun un blotter îmbibat cu parfum în buzunarul din stânga cămășii și închid ochii. Sunt aproape acolo…

EVE DISCOVERY ALLURING notes

PINK PLUM | NEROLI | SANDALWOOD

    

Pentru genul acesta de momente merită să te deconectezi total și să simți – cu toate simțurile, să respiri aerul sărat al mării, să simți nisipul ud sub tine, să râzi pe străzi în miez de noapte. Iar în momentul acela în care vei reuși să fii acolo cu adevărat, vei observa cât de usor îl poți inchide într-o cutie a memoriei – la care poti reveni oricând.

 Cel mai ascuțit simț când vine vorba de memorie, este cel olfactiv. Nimic nu-ți stimulează mai mult procesul amintirilor decât o aromă prinsă din vânt. Și atunci începe un adevărat proces în tine, care parcă te prinde și te fură, ca o mână uriașă ce te trage în spate și duce-n trecut printre amintiri. Ne-am întors dupa trei luni în port și orașul mirosea la fel, însă aromele dulci care te întâmpină la tot pasul vara, lipsesc și fac loc unui aer cald, umed și sărat care îți amintește de ce ești aici, din nou.

PRESS PLAY

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW