ELLE – the cover girl(s)

ELLE – the cover girl(s)

Foto: Gabi Hirit

Laura, known as Aproape Negru face subiectul ultimei coperte ELLE, care este, după cum ştiţi plăcerea mea vinovată a fiecărei luni. Am rămas şi eu plăcut surprinsă să o văd pe Laura pe copertă, dar nu atât pe ea, cât pe fetiţa de lângă, care nu-mi aducea aminte decât de o Laura mai mică…

Citeam articolul scris de Roxana Voloseniuc, redactor şef ELLE în care ne povestea în rânduri lungi cum “…nu-ti trebuie mult pentru a fi stylish si a crea o imagine puternica. Nu-ti trebuie nici cosmetizari, nici cadre cu vegetatie luxurianta, nu-ti trebuie nici copii machiati sau coafati, important este sa surprinzi simplitatea si naturaletea acolo unde exista.”


Laura, o combinaţie între Jack Sparrow şi eleganţa specifică Dolce&Gabbana şade foarte bine-n look-ul uşor agresiv propus. Contrastele de scenă continuă, fără prea multe regizări, într-o simplitate ideală, prin intermediul fetiţei dintr-un sat dobrogean care a ajuns, peste noapte, pe coperta revistei ELLE. O poveste prea scurtă, dar frumoasă. Citeşte aici mai mult.

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW