Dressing For The Festive Season

Dressing For The Festive Season

Luminile din oraș, colindele vesele și decorațiunile din aproape toate magazinele nu mai pot fi ignorate – sezonul festiv se instalează încet și sigur. Și, pentru că probabil aveți diverse evenimente sociale marcate în calendarele voastre până la numărătoarea inversă care se termină în 31 decembrie, întrebarea perenă despre ce trebuie să purtați în sezonul festiv se întoarce și în ediția 2019. Așadar, înainte de a recurge la cumărături impulsive, pe ultima sută de metri, am adunat un ghid de sezon pentru a vă ajuta să rămâneți la modă în săptămânile următoare, indiferent de ocaziile care se vor ivi.

The Office Christmas Party

Poate fi greu să îți dai seama ce poți purta exact la genul ăsta de evenimente, în funcție de locația aleasă pentru desfășurare: este posibil să vă îndreptați doar către un local din apropiere pentru câteva băuturi sau să să alegeți un cadru mult mai animat pentru a vă bucura de finalul unui an de lucru. În orice caz, ultimul lucru pe care vi-l doriți este ca outfitul vostru să nu fie potrivit în oricare dintre cele două situații, așa că cel mai bine, găsiți calea de mijloc, optând pentru o ținută versatilă care să vă salveze în orice cadru sau context.

The Christmas Markets

Indiferent dacă sorbiți pahare pline de vin fiert sau vă bucurați de o plăcintă caldă, mergeți la cea mai apropiată piață de Crăciun și bucurați-vă de atmosfera festivă, evenimentele de genul acesta animă întotdeauna centrul unui oraș, indiferent de regiunea în care vă aflați. Ideea de bază, cosy & warm. Evitați frigul, în timp ce rătăciți printre aleile decorate spectaculos, în miros de brad și turtă dulce. Europa se mândrește cu cele mai frumoase piețe de Crăciun din lume, verificați ce oportunități de călătorie se ivesc la orizont și vă puteți bucura de câteva zile în stil.

The date night out
Invitația promite șampanie de lux și canapele confortabile într-un cadru opulent; se pare că ești pregătită să participi la o petrecere extravagantă de Crăciun, așa că ținuta ta trebuie să impresioneze cu siguranță. 

Când ești la vânătoare de cadouri 

Vei lupta prin roiuri de cumpărători grăbiți, care așteaptă la cozi extraordinar de lungi și, cu excepția cazului în care ai deja o listă de cadouri bine gândită, probabil că ai nevoie de un record track serios de la sală. Faceți tot procesul ăsta puțin mai puțin dureros, purtând o ținută confortabilă care nu compromite esența stilului care vă reprezintă.

Enjoy the festive season, girls!

1+

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW