DIRT ON FIRE: enjoy your life – it’s all that matters

DIRT ON FIRE: enjoy your life – it’s all that matters

Saptamana trecuta am ajuns la Miercurea Ciuc, la invitatia echipei burn. Am petrecut doua zile alaturi de Barni si Geza si i-am descusut cum s-ar spune, pentru a afla detalii din culisele urmatorului eveniment Dirt on Fire. Editia din acest an va avea loc la Miercurea Ciuc, intre 30 iulie si 2 august. Odata ajunsi in oras, ne-am dat intalnire cu baietii la GRUND, localul pe care cei doi bikeri l-au faurit cu mainile lor. Am comandat o limonada cu pepene si ne-am intins la discutii, pana spre apusul soarelui cand ne-am indeptat spre terenul unde va avea loc Dirt on Fire. Dupa lasarea serii, am scris urmatoarele concluzii, in patul de la hotel:

1. “If you do what you love, you’ll never work a day in your life.” Sa ne-ntelegem, fiecare dintre noi numim “munca” ceea ce ne ocupa peste opt ore pe zi si ne solicita teribil, insa in acelasi timp ne aduce si un castig banesc, ca doar facturile nu se-achita cu pantofi ori biciclete. Speech-ul lor nepregatit de-acasa ne-a convins inca o data de faptul ca inca mai exista oameni care se dedica 100% pasiunii lor si numai din aceasta cauza, ca efect colateral (ma voi repeta) reusesc sa castige.

2. “There are no wrong turnings. Only paths we had not known we were meant to walk.” Barni ne-a povestit despre faptul ca la un moment dat, se vedea avocat. Am mult decat atat, a urmat cursurile unei facultati in acest domeniu, insa si despre faptul ca a renuntat la aceasta diploma pentru a se dezvolta in sportul extrem de care era indragostit. Uneori lucrurile pe care le socotim a fi neprielnice caii noastre sunt cele care ne duc acolo unde ne dorim sa ajungem cu adevarat.

3. “Don’t quit. Never give up trying to build the world you can see, even if others can’t see it. Listen to your drum and your drum only. It’s the one that makes the sweetest sound.” – fiecare dintre noi am fost la un moment dat descurajati de persoanele din jurul nostru: “N-ai sa ajungi nicaieri facand asta”, “Nu e de viitor…”, insa atunci cand ajungi sa iti cunosti capacitatile si pasiunile si realizezi ca acesta este drumul pe care vrei sa il urmezi in viata, nimeni si nimic nu mai conteaza. Nu vreau sa ma gandesc cate descurajari am primit si eu la un moment dat, din partea unor persoane care ar fi trebuie sa fie acolo pentru mine si sa ma sustina. Don’t QUIT!

4. “Am observat insa, pe baza de
experienta, ca aceia care sunt obsedati de tema succesului de obicei rateaza, sau chiar cand il au… sunt nefericiti. De unde rezulta ca e ceva in reprezentarea noastra despre succes care nu este integral satisfacator. Chiar cand ai succes, iti dai seama ca ai o multime de alte motive sa nu fii integral fericit. As spune mai intai ca trebuie sa ne ferim sa identificam succesul cu fericirea.” – am intalnit si oameni de succes fericiti. Au succes in ceea ce fac, se remarca in competitii internationale, aduc premiile acasa si razbesc sa-si deschida si propria lor afacere. Era aproape de apusul soarelui, si noi stateam pe iarba, vis-a-vis de rampele (aproape) pregatite pentru Dirt on Fire. Miroasea a fan si doar greierii se-auzeau in departare. Barni zambea cu privirea indreptata spre mormanele de pamant care se ridicau tot mai semete. Geza si colegul lui din Budapesta ne povesteau despre procesul de construire a zonei pentru concurs. Erau cu totii atat de fericiti. Fericirea si succesul si-au dat intalnire la Dirt on Fire.

5. “The most important thing is to enjoy your life – it’s all that matters.” O noua zi in care te-ai trezit sanatos si ai puterea de a face lucruri care pot (ca o mica farama) sa miste oameni, sa straneasca un zambet. Asta fac ei, se bucura de viata in fiecare moment si-am sa va art cam care a fost atmosfera anul trecut la Dirt on Fire, ca sa-ntelegi mai multe. Si eu am zambit inca o data, dupa ce-am dat play:

Asa… despre asta vorbeam! Dirt on Fire 5 incepe pe 30 iulie si aduna rideri din Romania, Germania, Cehia, Franta, Spania, Norvegia si Argentina. Toti se bat in sarituri pe bicicleta intre 30 iulie si 2 august in arena RideMore din Miercurea Ciuc, pentru a-si intari pozitia in clasamentul international. Daca nu esti prin zona, poti urmari competitia in direct, pe 1 august, pe sport.ro

LOVEA

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW