Dior X Guggenheim

Dior X Guggenheim

GET THE LOOK OF KAT GRAHAM
2018 GUGGENHEIM INTERNATIONAL GALA
PRE-PARTY MADE POSSIBLE BY DIOR

 Inspirație: ” Abordarea clasică întâlnește contemporanul în machiajul lui Kat, dezvăluind o piele strălucitoare, un bronz lucios și buze de un roșu superb!”. Astfel, tenul strălucește în orice în orice lumină și face acest look potrivit pentru orice apariție festivă.

Ten: În primul rând, am pregătit pielea lui Kat cu serul  Dior capture youth glow booster age-delay iluminating urmat de Dior prestige micro-sérum de rose pentru a lumina zona ochilor. Apoi am aplicat Dior Backstage face & body foundation în nuanța#4n  pentru a uniformiza nuanța pielii urmat de Diorskin forever undercover concealer nunanța #031 sand și Dior backstage contour palette în nuanța #001 universal pentru contur. Mai departe, pentru a da acel aspect strălucitor pielii, am aplicat Dior backstage glow face palette #001 universal iar pentru sprâncene, i-am urmat structura naturală folosind Dior show brow styler #001 universal brown

Ochi: Pentru ochi, am vrut să păstrez un look cat eye simplu folosind Diorshow on stage liner #091 matte black completând cu gene pline pentru a scoate în evidență piesa de rezistență, buzele.

Buze:Pentru buze, am optat pentru un roșu clasic folosind rouge Dior ultra rouge #999 ultra.

”Am visat mereu la Dior și sunt recunoscătoare pentru că acest vis a devenit realitate” a declarat actrița Kate Graham la gala Dior Guggenheim din New York.

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW