Dior presents – Jennifer Lawrence

Dior presents – Jennifer Lawrence

JENNIFER LAWRENCE, IMAGINEA NOULUI PARFUM DIOR

Jennifer Lawrence, în mod incontestabil una dintrele cele mai apreciate actrițe de la Hollywood, marchează începutul unei noi ere olfactive printr-o nouă colaborare cu Dior. Noul parfum, realizat de François Demachy, Perfumer-Creator @Dior, va fi lansat oficial în luna septembrie și promite o abordare neprevăzută, un univers puternic, deschizând astfel noi direcții parfumate în filosofia și istoria casei Dior. Neprevăzut, puternic, atribute care descriu în egală masură noul parfum și imaginea reprezentativă lui, actrița Jennifer Lawrence.

La vârsta de 20 de ani, Jennifer Lawrence devenise a doua cea mai tânară actriță nominalizată pentru premiul Oscar pentru un rol principal. Doi ani mai târziu, a câștigat un Oscar pentru rolul principal din comedia romantică Silver Linings Playbook. Pe lângă acest premiu, portofoliul laudativ al acestui fenomen din Cetatea Filmului este cu adevărat impresionant. În 2013, a câștigat Globul de Aur pentru cea mai bună actriță în rol secundar în American Hustle. Pe IMDB, este prezentată ca deținătoarea unui premiu Oscar și câștigătoarea a altor 114 premii și distincții, la care se adaugă alte 175 nominalizări. How cool is she?

Anul acesta am văzut-o în două ecranizări la fel de bune, Mother! și Red Sparrow, lista aparițiilor ei efervescente fiind completată și de colaborarea cu Dior pentru noul parfum. Jennifer nu este la prima colaborare de beauty cu legendarul brand franțuzesc. Dior Addict Lipstick a avut aceeasi imagine reprezentativă a actriței în campania de promovare.

Un lucru este clar, pe noi ne-a făcut deja curioși și nerăbdători așa că vom aștepta lansarea noului parfum cu certitudinea că va fi memorabil, asemeni creatorului întregului concept și muzei acestuia.

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW