Destress Therapy by Szendi

Destress Therapy by Szendi

Fetelor, am revenit cu o nouă poveste pe blog, de data asta e vorba despre povestea de succes a unei bune prietene care și-a deschis recent un salon de masaj de relaxare și detensionare aici în Cluj, destul de aproape și de biroul nostru: Destress Therapy by Szendi.

Cred că cel mai bine ar fi să încep cu povestea noastră si cum am cunoscut-o eu pe Szendi. Atunci când încă eram însărcinată cu Rock, am primit de la nașa mea Inna un voucher de masaj – cred că un cadou mai bun nu se putea – și prin acel voucher am descoperit-o pe Szendi.

Ea este una dintre fetele specializate pe masaj pentru bebeluși și gravide, așa că mi-a fost de mare ajutor pe tot parcursul sarcinii dar și după pentru că m-a învățat diferite tehnici prin care să-l ajut pe Rock cu colicii tehnici prin care mama și bebelușul se apropie mai mult sau cum să efectuezi un simplu masaj după băiță seara.

Szendi este o persoană calmă și foarte caldă cu foarte mult bun simț poate ăsta este și motivul pentru care m-am lipit cumva de ea și mi-a fost foarte dragă. A venit timp de un an si jumatate la mine la masaj acasă. Credeți-mă pe cuvânt, era momentul meu preferat din zi când lunea la ora doișpe Szendi intra în casă și zicea: Salut, am venit!

De multe ori cu toată nebunia în care intrasem cu rolul de mamă nou născută la rândul meu, alături de Rock, nu apucam să-mi dau seama cum trece timpul asa ca, in momentele de relaxare, il lăsăm pe Rock timp de o oră cu mama Tisa și mergeam în dormitor, la masaj. De-a lungul timpului mi-am făcut masaj anticelulitic, drenaj limfatic, masaj de relaxare, masaj cu pietre vulcanice… Și lista poate continua.

Recunosc, mi-a fost comod o vreme însă a venit un moment în care mi-a spus că își deschide salonul și am pălăvrăgit cred preț de o oră cat îmi făcea masaj despre cum va arăta, despre cum își imagina că ar trebui să fie…

Am rugat-o la un moment dat să vină să-și ia masa de masaj și s-o ducă la salon si a fost un moment în care am realizat ca imi doresc sa merg eu la ea la salon, stiind ca o va ajuta mai mult dacă sunt acolo și voi putea posta din noul ei sanctuar.

Vinerea trecută și-a deschis salonul de masaj pe strada Brâncuși numărul 33 în Cluj, un loc foarte simplu, curat și liniar. Tocmai în acest loc Szendi va așteaptă zi după zi, alături de colegele ei Alexandra & Alexandra, la masaj si relaxare.

De când o cunosc pe SZENDI am optat pentru un abonament si efectiv plătesc o sumă mai mare de bani după care știu că mă pot duce liniștită la masaj atunci când doresc. Cred că așa voi continua și aici și nu sunt singura care gândește așa tocmai pentru că serviciile ei sunt speciale și pentru că ea este un om fain.

Vă invit să vedeți mai jos o mică galerie cu pozele pe care le-am făcut la deschiderea Salonului, vinerea trecută.

1+

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW