Daruieste mai departe cu Avene

Daruieste mai departe cu Avene

*This contest is only for Romanian followers, so I will write this in my native language. Hugs & kisses to you.

In aceasta iarna, Avene lanseaza provocarea “Daruieste mai departe”. De-a lungul timpului v-am incurajat in multe concursuri sa daruiti mai departe cadoul primit, ori sa va inscrieti in concurs pentru altii (pentru mama de exmplu, ori baietii pentru iubitele lor). Acum revin pe blog cu o provocare prin care puteti castiga una dintre cele 50 de ape termale Avene, pe care de data asta e musai sa le dati mai departe. Because sharing is caring, that’s why.

Screen Shot 2015-12-17 at 20.38.09.png

Asadar dam 50 de ape termale. Sunt sigura ca orice produs cosmetic e bine venit, iar apa termala de la Avene e un produs pe care il ador si il folosesc de mai bine de trei ani si totodata un produs dermato-cosmetic pe care m-as bucura sa il gasesc sub brad. Ei bine, pana de Craciun, Avene ofera in fiecare miercuri, cate 50 de cadouri cu Apa Termala (300ML).

CE AI DE FACUT?

Click aici (da click, ca te redirectioneaza intr-o alta fereastra, catre pagina de facebook Avene Romania) si lasa un comentariu la poza respectiva, in care sa ne spui cui vrei sa daruiesti apa termala (tag them) si scrie-le cateva cuvinte frumoase. De exemplu:

@CarmenGrebenisan esti cea mai buna prietena a mea, te cunosc indeaproape, asa ca stiu ca iti plac produsele destinate ingrijirii tenului, asa ca vreau sa iti daruiesc, mai departe, aceasta apa termala Avene. Merry Christmas,

Love.A

( Concurs dechis intre deschis intre 16-22 DECEMBRIE )

Screen Shot 2015-12-11 at 17.58.30

Da, comentariu il lasati la ei pe Facebook, la aceasta poza, nu pe blog, insa apreciez daca-mi spuneti ca v-ati inscris, sa daruiti mai departe. Be the kind of person you would like to meet…

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW