"-Da voi ce faceţi aici, modă…?"

"-Da voi ce faceţi aici, modă…?"

Azi am avut parte de o experienţă toridă, apăsătoare şi furtunoasă spre sfârşitul şedinţei foto cu cei de la No.1. Locaţia a fost undeva între cartierul Belvedere şi toţi codrii verzi disponibili pe o rază de 5 km. Ne-am tot plimbat, am avut şi spectatori…

De data asta deşi pozele au mers extraordinar de repede, pentru că în timp ce eu mă schimbam Carmen poza şi invers, aflăm că avem de-a face cu vreo…hai să nu exagerăm, dar pe puţin 15 ţinute fiecare. Şi asta la foc automat. Se-nţelege că nu a durat prea mult până să ne mutăm de la Belvedere în pădurea cu alune, pentru că o dată la 5 minute, pe când rugam frumos o gaşcă de puradei să plece, că trebe’ să ne tragem în chip, apăreau alţii. S-or adunat cu tot cu bebeluşi în braţe să ne-ntrebe la un moment dat, după multă multă tăcere:

“-Da voi ce faceţi aici, modă…?” Cam aşa ceva îmi trecea, trei secunde mai târziu prin minte:

Cu zâmbetele îmbufnate, le dăm acordul pentru termenul folosit şi urcăm în maşină, cu gândul deja departe, spre o poiană răcoroasă. Ionela, îşi dovedise deja rapiditatea în fotografierea ţinutelor anterioare şi ne hâşâia încontinuu spre pădure, că acolo ieşeau culorile mult mult mai realistice. Ba chiar semaforice, la un moment dat Carmen arăta ca un soi de licurici într-un trening verde-lime. La fel şi eu aici, cu oranj. Ce oranj…portocaliu!!

Aici eram un fel de Bride&Groom :)) fain costum de mire mi-am găsit; ce-i drept şi rochia chartreuse de pe Carmen arăta impecabil. Mătase naturală, vreo 10m.

Am fost şi eu bride mai încolo, dar singură, printre flori albe cu o cordeluţă Denny Rose

Am avut după cum am spus o varietate foarte mare de ţinute, pe care am încercat să le integrăm cât mai repede în fotografii şi situaţii, pentru că, credeţi-mă, atmosfera, povestea şi decorul trebuiu schimbate o dată cu fiecare outfit. Cu toate că nu plănuiam asta, aveţi mai jos şi un preview de la shooting, o imagine HD cu una din ţinutele care am postat-o şi pe contul meu de facebook; asta pentru că Ionela ne-a făcut o surpriză, la nici o oră de la terminarea şedinţei foto! 

Beng baby:* Bună, Ce faci?

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW