Cum am pregătit #AcIbizaBachelorette

Cum am pregătit #AcIbizaBachelorette

Ibiza a fost întotdeauna prima destinație care mi-a venit în minte atunci când mă gândeam la petrecere burlăcițelor. Petrecerea mea, mai exact. Carmen și Cora știau deja de ceva timp idea mea și destinația pentru “planul” care nici nu exista de fapt la acel moment. Când lucrurile au devenit serioase și am rezervat castelul pentru nuntă, am zis okey, we gotta start planning this Ibiza trip. And so we did.

Pentru cazare am optat pentru o vila cu piscină, tocmai pentru că îmi doream ca gașca să aibă feeling-ul ăsta de vară, de vacanță, de Ibiza. Am căutat mai multe variante prin intermediul Harbour One – au tot felul de servicii de închiriere în Ibiza – de la vile, la transport, la bărci, bucătari sau excursii, te pot ajuta cu aproape orice. Noi am ținut legatura în tot acest timp cu Ben (Benjamin Hartmann) de la Harbour One – am discutat aproape zilnic pe whatsapp despre rezervările pe care le putem face pentru lunch/dinner pe insulă, care sunt cele mai tari petreceri, cele mai cool locuri unde ar trebui să ajungem în scurta noastră ședere pe insulă.

Am reservation o vilă destul de generoasă pentru că suntem 13 persoane – eu, Carla, Carmen, Cora, Ingrid, Ina și Adina (nasele), Gaby, Lavi, Andra, Ana, Diana și Ada, my high school bestie, care vine din Dublin. De abia aștept să ajungem sincer (suntem încă pe avionul dinspre Cluj spre Barcelona) și să ne instalăm, să ne cunoaștem – unele fete nu se știu între ele dar mă bazez pe faptul că suntem o gașcă faină și toată lumea se va acomoda rapid. 

Câteva dintre rezervările pe care le-am făcut în avans au fost: Cocktail date-ul de la Paradiso Hotel și lunch-ul de la WikiWoo hotel, dar și o cină festivă la STK Ibiza. @the_goodfoodguy (Cristian) va găti pentru noi în seara asta chiar când ajungem, la vilă – ( e specialist în keto / paleo food ) și sinceră să fie abia aștept să gust meniul din seara asta, care sună cam așa: 

Spanish tortilla with organic eggs and vegetables from the island, a slice of veto bread with mozzarella buffalo, guacamole and alfalfa, the meat-based main course –  grilled skirt steak with vegetables and green salad / bio aubergine curry with coconut cream + cauliflower rice / red rice and of course the desert, chocolate cake with natural sugars, strawberry, arandandanos, decorated with mint leaf.

Mi-am dorit să avem o cină acasă cu fetele chiar când ajungem să nu fim tot pe grabă, e bine ca în prima seară să avem timp să ne instalăm și să ne acomodăm, cred că toată lumea o sa fie destul de obosită. De fapt, dacă mâ gândesc bine le-am auzit pe Carmen si Cora vorbind despre un party unde pune Marco Carola în seara asta, pe insulă… deci nu știu de să zic. Vedem ce se întâmplă.

Sâmbătă seara luam cina la STK Ibiza, un loc pe care din nou – aștept să îl văd, sunt curioasă tare – Gaby nu va mai fi cu noi pe 18 pentru că trebuie să se întoarcă în țară, însă rămânem 12 fete pentru cină și party. Cam acestea sunt rezervările pe care le-am făcut in avans, WikiWoo, Hotel Paradiso și STK Ibiza, precum și cina de arrival, urmând ca restul programului să îl stabilim la fața locului. Sinceră să fiu vreau să mă distrez, dar în același timp parcă aș sta doar la piscină, să mă relaxez. 

Am pregătit câte două costume de baie personalizate pentru fiecare fată în parte – o nouă textură – velvet, în culori pastelate, pe tipare deja existente de la INFSD și câte un kit esențial pentru weekendul ce urmeaza, o mică surpriză pentru fetele nostre, în colaborare cu @foreo, @xpertbeauty, @jolidon @infsd.swimwear si @tangleteezer – câteva lucuri esențiale pentru weekend-ul de bachelorette, câteva dintre produsele mele preferate de beauty și asa mai departe. O să avem curând disponibile aceste kit-uri și pentru voi, pentru că m-am gândit să facem un concurs, pe instagram. Stay tuned!

Știu că în majoritatea cazurilor, petrecerea de burlăcițe e organizată de oricine altcineva decât de viitoarea mireasă, însă mie mi-a plăcut aventura asta de la idee la faptul că acum mă aflu în avion – tocmai am aterizat în Barcelona – sunt cu sora mea Carla, cu nașele Ina și Adina, Ingrid și Carmen și încet încet ideea aia pe care am avut-o la un moment dat cu petrecerea burlăcițelor în Ibiza, prinde contur. Gașca de la București ajunge deodata cu noi, in Ibiza și avem două mașini care ne așteaptă să-ajungem la vilă.

Nu aș fi reușit desigur fără ajutorul pe care l-am primit de la echipa mea de la Global: Bianca, Sabrina, Alina – care au fost si primele care au primit keynote-ul cu ideile mele despre trip – ce casă cautăm, câte fete vom fi, programul de zbor, mood board, culori. La fel, foarte mult ne-a ajutat și Ben de la Harbour One și echipa lui din Ibiza, Geta și  Zen Day Team – mulțumesc mult pentru cartolinele printate pe ultima sută de metri (le-am printat în Cluj la @innoverprinting, see them on my instagram) și pentru contactele din Ibiza. Mama, care m-a ascultat de fiecare dată, pălăvrăgind despre una alta la telefon și fetele că au ținut grupul activ până acum. Abia astept să vă văd pe toate! 

#AcIbizaBachelorette it’s on

WANT MORE? PRESS PLAY, WE’VE GOT A NEW VLOG:

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW